2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 25614 بازدید | 559 پست
حرفشو پیش کشیدم و گفت همه چی بنام خودم میشه گفتم برای طلاهای خودم برنامه دارم گفت اونا برای منه میخو ...

الهی به هرچی میخوایی برسی عزیزم.وقتی فهمیدی شوهرت اینجوریه دیگه نباید کمکش میکردی برا خودت پس انداز کن ازحالا به بعد اگرم گفت شمام بگو پول خودمه براش برنامه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفشو پیش کشیدم و گفت همه چی بنام خودم میشه گفتم برای طلاهای خودم برنامه دارم گفت اونا برای منه میخو ...

دیگه خرج نکن برای این زندگی...

پولات رو نگه دار برای خودت❤️

ماکارون هستم:)

پس اگر زد به نام زنش و درجا طلاق گرفت نصف خونه رو برد چی؟چه فکرایی میکنید. اگر یه زندگی از هم بپاشه ...

باز یه پشتوانه هست براش مرد بد ندیدید نمیشه اعتماد کرد

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الهی به هرچی میخوایی برسی عزیزم.وقتی فهمیدی شوهرت اینجوریه دیگه نباید کمکش میکردی برا خودت پس انداز ...

آره دیگه اصلا جمع نمیکنم 

فکر نمیکردم انقدر بی چشم و رو و پست فطرت باشه 

همه جوره ازش سرم ولی این دستمزدمه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
بهتر از تو خیابون موندنه حداقل البته امیدوارم برای کسی پیش نیاد

منم همینو میگم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

محکم جلوش وایستا بگو من طلا نمیدم که نمیدم 

مگه برای من کادو نگرفتیشون؟؟؟؟

آدم مگه چیزی رو هدیه میده پس میگیره ؟؟؟

عزیزم شما چیزی که هدیه میدی برای تولد و ... به خواهر یا برادر یا ... پس میگیری ازش؟؟؟

اون خانواده اس این چیزی که میگه زندگی مشترکه همه چی توی زندگی مشترک برای دو طرفه و در صورت نیاز مجبورن به هم‌کمک کنن و اره من اگر خانوادم بهم طلایی بدن که بعد نیاز باشه بفروشم میفروشم کی از خانواده عزیز تر و مهم تر ؟

دیگه خرج نکن برای این زندگی...پولات رو نگه دار برای خودت❤️

آره دیگه اصلا جمع نمیکنم 

فکر نمیکردم انقدر بی چشم و رو و پست فطرت باشه 

همه جوره ازش سرم ولی این دستمزدمه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
اره میفهمم کلی خب زندگی و رابطه دو طرفه هست مرد ام عموه خرج باهاشه و خب بجه رو دو طرف میسازن در هر ص ...

متاسفم که اینو میگم..

ولی همون قانونی که میگه زن تمکین کنه و فلان و فلان....که خودت بهتر از میدونی...

همون قانونی که ارث رو به این شکل داره تقسیم میکنه...

و خیلی موارد دیگه...

خب همون قانون هم میگه خونه با مرده!

بنظر من مادامی که قانون حمایتی از زن نمیکنه و حواسش به حق و حقوقش نیست، پس نمیتونیم بیایم خلاف این جریان رفتار کنیم!

دلمون بسوزه که اوووخی سختشه!

ماکارون هستم:)

آره دیگه اصلا جمع نمیکنم فکر نمیکردم انقدر بی چشم و رو و پست فطرت باشه همه جوره ازش سرم ولی این دستم ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. طلاهات رو نده به هیچ عنوان. ازین به بعد به فکر خودت باش همون طور که اون به فکر خودشه.