2777
2789
عنوان

هیچ چیز به اندازه شغل ازاد خوب نیست

195 بازدید | 26 پست

من خودم میخوام برم دانشگاه تهش کارمند میشم و حای پیشرفت نداره تهش دوجا بهتر کار کنم

ولی اونی ک آزاده میتونه ده جا بره دو سه تا شغل همزمان داشته باشه سرمایه گذاری های راحت تری دارن

من هرچی پولدار دیدم شغلش ازاد بوده نه تهش صاحب کارخانه و شرکتی چیزی بوده

ندیدم کسی با درس به جایی خوبی رسیده باشه ک بقیه نشونش بدن بگن یاد بگیر ( البته منظورم پولدار بودنه نه حقوق کارمندی )

مخصوصا مردا چقدر زرنگن برای شغل ازاد و سریع پیشرفت دارن

حالا ما زنا:

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من آزاده شغلش پوشاک بخدا جز چک و بدهکاری هیچی نداریم هرچی ام داریم مال مردمه

همون پولی ک برات میمونه از یک کارمند بیشتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا مخالفم،شغل ازاد وقتی کروناهست جنگ هست فصل ب فصل اصلا کارش نیست و امنیت شغلی نداری ولی کارمندی همیشه کارش هست و حقوقش سر وقت میاد ب حسابت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ازادم خوبه کارمندی مثلا برا ی اداره هایی همسرم بانک هستن راضیم(:

منم اینده همسرتو دارم بانک هم خوبه ساعات کاریش کمه میشه دوشغله کار کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاملا مخالفم،شغل ازاد وقتی کروناهست جنگ هست فصل ب فصل اصلا کارش نیست و امنیت شغلی نداری ولی کارمندی ...

درسته سغل ازاد روزانه درامد داره 

یک روز نره کار فردا نون نداره بخوره

ولی باز قابل مقایسه نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من پشیمونم ک بامردی ازدواج کردم شغلش آزاده،جاریم خیلی رفاهش بیشتره ک شوهرش کارمنده،ارامش داره و ب راحتی زندکی میکنه من همش مثل گداهام،مدام استرس دارم و بی پولی

چون تجربشو نکردی و استرسشو نکشیدی الان از نظرت تاپ ...

برو ۲ روز تجربه کن استرس چک و چال و خدا نکرده از دست سرمایه ببین می تونی تحمل کنی ؟ 

عوضش اون کارمنده همیشه آرامش داره و وقت آزاد بیشتری داره 

شغل آزاد شغل مال خودت حتی روزهای تعطیل هم تعطیل نیستی ... و دائم پر استرس 

💪
من پشیمونم ک بامردی ازدواج کردم شغلش آزاده،جاریم خیلی رفاهش بیشتره ک شوهرش کارمنده،ارامش داره و ب را ...

شغل هسرت چیه مگ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته سغل ازاد روزانه درامد داره یک روز نره کار فردا نون نداره بخورهولی باز قابل مقایسه نیست

الان مثلا برادرشوهرمن کارمند شرکت نفته حقوق و مزایایی داره ک خیلی عالین،اخرین بار حقوق یک ماهش 98بود،مزایا ب کنار

شوهرمن تو چندماه بزور60درمیاره

نگران نباش اصلا مزایاش فوق العادس برا بانک اره تو برناممون هست شغل دوم

برای شغل دوم چه برنامه هایی توی ذهن داری؟

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
چون تجربشو نکردی و استرسشو نکشیدی الان از نظرت تاپ ...برو ۲ روز تجربه کن استرس چک و چال و خدا نکرده ...

بابام شغلش ازاده با اینکه خیلی وضعیت زندگیمون خوب نیست ولی شکممون میتونیم سیر کنیم

اگ کارمند بود الان نون خشک میخوردیم چون خرج خیلی بالاست بابام کلی بدهی داره و چک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40