2777
2789
عنوان

قرص برنج از کجا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 44 پست
فقط دخترم اذیت میشه وگرنه کسی رو ندارم بعد از من عذاب بکشه!

بخاطر دخترت هم که شده دیگه بهش فکر نکن 

اون بچه گناه داره

نکن از لطف مادری محرومش نکن 

خودخواهیه محضه این کار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭 ایشاا... مشکل تو حل میشه . به ۱۰سال بعدت فکر کن . شاید این شبات برات خاطره بشن .

ممنونم برام دعا کن اوضاع زندگیم یکم روبه راه بشه خیلی خسته شدم‌ میدونی 😔

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

اسی بخاطر مشکل مالی می‌خوای خودکشی کنی؟

کم چیزیه؟ 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

شوهرت بیکاره؟

ببخشید اصلا دیگه حتی حوصله توضیح ندارم😔 معذرت میخوام

نه عزیزم،برای همه پیش میاد وقتهایی که حوصله ی هیچی رو ندارن،ببخش اذیت شدی

💔

ممنونم برام دعا کن اوضاع زندگیم یکم روبه راه بشه خیلی خسته شدم‌ میدونی 😔

باور کن زندگی کردن واقعا سخت شده . هممون مشکل داریم و هرکدوممون فکر می‌کنیم مشکل خودمون بزرگتره . باید برای زندگی کردن جنگید بخاطر عزیزانمون . 

انشاالله مشکلات شما هم حل میشه 

منم چند روز پیش حال تو رو داشتم،حالم بد بود از زمین و زمان شاکی بودم نشستم یه نقشه ی تمییز برای خود ...

هرکسی توی زندگیش به جوری بدبخته،یکی بچش مریضه،یکی خودش یا شوهرش،یکی پول نداره،یکی خانواده ی همسرش بده،یکی همسرش یا بچش نااهله،توی این دنیا هیچ‌کس خوش بحالش نیست،فقط بعضیا درد و بدبختیشون رو قایم میکنن بعضی ها نه،مهم اینه که جا نزنیم،این دنیامون که آباد نبود حداقل اون دنیامون رو‌خراب نکنیم،اینا رو هرروز به خودم میگم 

اردیبهشت پارسال بچه ای که سالها آرزوش رو داشتم دو هفته قبل از زایمان توی چند ساعت از دستم رفت،حسرتش تا ابد توی دلم میمونه،هرلحظه آرزوی مرگ میکنم که اون دنیا ببینمش،تنها دلیلی که تا الان خودمو نکشتم بخاطر اینه که میترسم،نه از جهنم و عذابش،از اینکه بمیرم و اون دنیا هم پسرمو نبینم،منم مشکل مالی دارم توی این وضعیت کیه که نداشته باشه،ولی می‌دونی کاش بچم زنده مونده بود،اونوقت تحمل سختی ها برام راحتتر میشد