2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پایین شهر چون رشد قیمت خونه پایین شهر زیادتر از بالاشهر و شانس هست در آینده خونه عوض کنی ولی اگ خونه نگیری دیگه نمیتونی بگیری

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

درسته پایین شهر موقعیت به ویژه ای نیست، اما استرس اجاره خونه و تورم و اسباب کشی رو نداره. با آرامش خاطر هم میشه پول جمع کرد برای خرید تو یک منطقه بهتر

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

مالک

نهایتش ایته که میدی اجاره خودتم میری اجاره.یه مقدار میزاری رو پولش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بالاشهر صدرصدقول‌میدم چند سال مستاجر بالاشهر باشی همونجا هم خونه میخریاما اگر پایین شهر مالک بشی همو ...

چطور میگی ؟ بخاطر محیطش؟ اینم در نظر بگیر هزینه های روزانه تو بالاشهر خیلی بیشتر هست و واضحا کمتر میشه پس انداز کرد