2777
2789
عنوان

هر زبانیو یاد بگیر 🌍✨

69 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیزم 😇  

من یه برنامه خیلی بامزه و مفید پیدا کردم برای یادگیری زبان 

من خودم مدرک زبان انگلیسی دارم و خیلی دلم میخواست یه زبان دیگه ای هم یاد بگیرم مثل فرانسوی ✨️  گفتم با شما هم به اشتراک بذارم شاید به دردتون بخوره 🦉💚  

اسمش *Duolingo (دولینگو)*  یه اپلیکیشنه که باهاش می‌تونی هر زبانی رو که دلت بخواد، یاد بگیری 

من خودم چند روزه دارم باهاش کار می‌کنم و واقعاً حس می‌کنم کمکم کرده مخصوصاً برای لغت و تلفظ 

درساش کوتاهن، وقت زیادی نمی‌گیرن و طراحی‌ش جوریه که آدم خسته نمی‌شه 😍  روزی فقط ۱۰ دقیقه تمرین، بعد یه مدت خودت پیشرفتت رو حس می‌کنی 😍

فقط کافیه اپ رو از گوگل‌پلی یا اپ‌استور دانلود کنی، با ایمیل یا حساب گوگل وارد شی و زبان مورد نظرت رو انتخاب کنی.  

اگه تازه‌کاری، نگران نباش! خودش از پایه آموزش می‌ده و مسیر یادگیریت کاملاً مرحله‌به‌مرحله‌ست 💫  

🚫 چند تا نکته ریز هم بگم:

- فعلاً زبان فارسی نداره، یعنی باید یه ذره انگلیسی بلد باشی تا بتونی ازش استفاده کنی.  

- نسخه رایگانش عالیه، فقط یه محدودیت کوچیک داره: اگه زیاد اشتباه کنی، «قلب‌هات» تموم می‌شن و باید مرور بزنی یا یه کم صبر کنی تا دوباره پر شن ❤️  

- نسخه پولی هم داره (به اسم Duolingo Super) که تبلیغ‌ها رو حذف می‌کنه و امکانات بیشتری می‌ده، ولی لازم نیست بخریش تا یاد بگیری.  

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

خیلی ممنون که بهمون گفتی

خواهش میکنم جانم ✨️

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار نصب کردم فقط کلمه میداد. درسی نداشت. خوشم نیومد حذف کردم

من قبلا برای انگلیسی استفاده میکردم حذف کردم مجددا نصب کردم😇 البته من فعلا هدفم تفریحی و راضیم اگه جدی شد حتما دنبالش میرم