سلام دوستای عزیزم 😇
من یه برنامه خیلی بامزه و مفید پیدا کردم برای یادگیری زبان
من خودم مدرک زبان انگلیسی دارم و خیلی دلم میخواست یه زبان دیگه ای هم یاد بگیرم مثل فرانسوی ✨️ گفتم با شما هم به اشتراک بذارم شاید به دردتون بخوره 🦉💚
اسمش *Duolingo (دولینگو)* یه اپلیکیشنه که باهاش میتونی هر زبانی رو که دلت بخواد، یاد بگیری
من خودم چند روزه دارم باهاش کار میکنم و واقعاً حس میکنم کمکم کرده مخصوصاً برای لغت و تلفظ
درساش کوتاهن، وقت زیادی نمیگیرن و طراحیش جوریه که آدم خسته نمیشه 😍 روزی فقط ۱۰ دقیقه تمرین، بعد یه مدت خودت پیشرفتت رو حس میکنی 😍
فقط کافیه اپ رو از گوگلپلی یا اپاستور دانلود کنی، با ایمیل یا حساب گوگل وارد شی و زبان مورد نظرت رو انتخاب کنی.
اگه تازهکاری، نگران نباش! خودش از پایه آموزش میده و مسیر یادگیریت کاملاً مرحلهبهمرحلهست 💫
🚫 چند تا نکته ریز هم بگم:
- فعلاً زبان فارسی نداره، یعنی باید یه ذره انگلیسی بلد باشی تا بتونی ازش استفاده کنی.
- نسخه رایگانش عالیه، فقط یه محدودیت کوچیک داره: اگه زیاد اشتباه کنی، «قلبهات» تموم میشن و باید مرور بزنی یا یه کم صبر کنی تا دوباره پر شن ❤️
- نسخه پولی هم داره (به اسم Duolingo Super) که تبلیغها رو حذف میکنه و امکانات بیشتری میده، ولی لازم نیست بخریش تا یاد بگیری.