2777
2789
عنوان

بازي اشكنك داره سر شكستنك داره

70 بازدید | 5 پست

بازی دوست داشتی.حالا چرا گریت در اومده.مدارکتو جمع کن تا وقتب علنی نشن مثل حرفای من توهمم.اینجا معلوم میشه ک یا مریضی و توهمات من ب تو سرایت کردن یا من تنم خورده ب تنه تو کثیف و بی ذات شدم.یکم مرد باش برای خودتم ک شده لااقل ی خودی نشون بده.من اگر باتوهماتم اومدم جلو چون شرف داشتم نتونستم بدونم و هیچی نگم چون مدرک نداشتم.تو ک خدا رو شکر مدارکتم تکمیله 😅😅😅ولی اون شرف و ناموس رو نداری متاسفانه

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست تسخیر شدی

مخاطبم خاص یوده خودشم گرفته چی میگم فقط اینقدی بی وجوده و میدونی گند کاری از خودشه ک جراعت نداره ذهنشو باز کنه.الان مثلا خوابه

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜