2777
2789
عنوان

برای همچین مجلس عروسی خیلی زورم میاد پول بدم پام هم نمی کشه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 23864 بازدید | 322 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عروسی رو هرکس برا دل خودش میگیره. ما هم تو اقوام داشتیم تو کرونا ازدواج کردن با سلام و صلوات بدون هیچ تشریفاتی رفتن سر خونه زندگیشون، بعد کرونا بچه داشتن و جشن گرفتن، خیلی هم خوب بود و خوش گذشت

دیگه ببخشبد از شما اجازه نگرفتن و هماهنگ نکردن برای تصمیماتشون 

آخه هرطور خوندم متوجه نشدم ربطش به شما چیه وچرا آنقدر ناراحتی و داری حرص میخوری، نمیخوای کادو بدی خب نده 

دیگه این همه عیب ایراد گرفتن و حرص خوردن نداره 

دیگه چرا می خوان مزاحم مردم بشن و پول جمع کننمن تعریف دیگه ای کلا از عروسی تو ذهنم بود؟؟؟یعنی چند س ...

یعنی شما بخاطر این کادو میدی که مطمئن باشی طرف باکره است؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

دیگه چرا می خوان مزاحم مردم بشن و پول جمع کننمن تعریف دیگه ای کلا از عروسی تو ذهنم بود؟؟؟یعنی چند س ...

یه دوربین کار بذار ببین اگه واقعا درس میخونه،برو عروسیش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

در مورد همه چیز نظر دادی بعد میگی به من ربطی نداره😐

یاللعجب چطوری میتونید انقدر در مورد دیگران کنجکاو باشید و رفتاراش رو حلاجی کنید!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اگر برای شما و خانوادتون تا الان کادو آوردن و هدیه عروسی دادن،حتما باید برای جبران برید

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر