2777
2789
عنوان

ابروم جلو دوستام رفته

135 بازدید | 9 پست

مامانم اصلا کارت بهم نمیده از بوفه مدرسه چیزی بگیرم

تو یخچال خونمونم هیجی پیده نمیشه نهایت یه نون پنیر بتونم ببرم شیفتمونم از ساعت ۶ تا ۲ از گشنی میمیرم جوری که چشمام باز نمیشه همه پول باهاشونه یکی دوبار مجبوری کارت بچه ها گرفتم دیگه روم نمیشه

الان بهش گفتم میشه فردا کارتو ببرم تا ظهر گشنم میشه گفت حیف زحمتایی که برات میکشم کارتو کوبوند به میز قهر کرد الان اصلا دلم نمیکشه از اون کارت خرج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دوستای پفیوز من بزور منو میبردن با کارت من از بوفه چیزی میخریدن😐حیف اسم دوست که رو اینا بزاری . همیشه هم پر تا پر کیفشون خوراکی بود بعد مال منم میخوردن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

برو با کارت یه مقدار مواد غذایی که بتونی باهاشون لقمه درست کنی بخر مثل همبرگر، شکلات صبحانه، پنیر، فلافل نیمه آماده، که تا چند وقت بتونی برای خودت آماده کنی ببری مدرسه،عذاب وجدان هم نداشته باش وقتی نیاز داری حقت هست، آخرم از مامانت تشکر کن کارت بهت داده

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟