2777
2789
عنوان

زبونم لال پدر شوهرم طوریش بشه من بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم پدرشوهرم طوریش بشه خدایی نکرده بچم مدرسه کی میبره

ماشین ازش بگیر خودت ببر بیارش تا زبونش دراز نشه برات

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
وقتی دخترت گفت حالت تهوع دارم نباید می‌فرستادی مدرسه..به زورم صبحانه دادی.‌.خودت نمیتونی ببریش مدرسه ...

اره خدا لعنتم کنه نه دیگه از فردا هم نمیفرستم پدرشوهرم چهارشنبه میاد فکر کنم

همون تقصیر من شد به زور صبحونه رو دادم خورد بچم از صبح تهوع داشت

عزیزم هرچقدر هم که تو مقصر باشی، بچه بالا آورده تو ماشین که بالا آورده، عوض اینکه بزنه کنار آب معدنی چیزی بگیره صورت بچه رو بشوره دست نوازشی رو سر بچه بکشه نگران باشه که چرا بالا آورده، با مشت زده تو سرش؟

چطوری زندگی میکنی با این مرد؟

منکه بلد نیستم

برو یادبگیر

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

نه پیش میاد دیگه..چون من تجربه داشتم گفتم بهتون.‌.وقتی پسرم بگه حالم بده اصلا نمیذارم بره..پارسال حالش بد بود گفت منم گفتم ادا در نیار..رفته بود مدرسه اونجا حالش بد شده بود زنگ زدن بیا ببر پسرتو

...

وای خدایا آدم چه چیزا میشنوه اینجا 

بچه رو نمیفرستی مدرسه ؟ خودت پاشو بچه رو ببر مدرسه 

رانندگی بلد نیستی اسنپ بگیر یا میگی مسیر نزدیکه پیاده ببرش