دخترمو مدرسه میبره میاره چند دیروز رفت تهران چند روز قراره باباش ببره بیاره صبح گفت حالت تهوع دارم منم گفتم معدت خالیه به خاطر اونه به زور صبحانه دادم مدرسه رفتنی بالا اورده تو راه شوهر نامردمم با مشت زده سرش که چرا نگفتی نگه دارم ماشینو کثیف کردی همون طور اوردش خونه میگه از فردا نره مدرسه بگو مریصه تا بابام بیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
همون تقصیر من شد به زور صبحونه رو دادم خورد بچم از صبح تهوع داشت
عزیزم هرچقدر هم که تو مقصر باشی، بچه بالا آورده تو ماشین که بالا آورده، عوض اینکه بزنه کنار آب معدنی چیزی بگیره صورت بچه رو بشوره دست نوازشی رو سر بچه بکشه نگران باشه که چرا بالا آورده، با مشت زده تو سرش؟
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
اره خدا لعنتم کنه نه دیگه از فردا هم نمیفرستم پدرشوهرم چهارشنبه میاد فکر کنم
نه پیش میاد دیگه..چون من تجربه داشتم گفتم بهتون..وقتی پسرم بگه حالم بده اصلا نمیذارم بره..پارسال حالش بد بود گفت منم گفتم ادا در نیار..رفته بود مدرسه اونجا حالش بد شده بود زنگ زدن بیا ببر پسرتو