2777
2789
عنوان

زبونم لال پدر شوهرم طوریش بشه من بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
نه پیش میاد دیگه..چون من تجربه داشتم گفتم بهتون.‌.وقتی پسرم بگه حالم بده اصلا نمیذارم بره..پارسال حا ...

دیگه از صبح هیچی رو معدش قبول نمیکنه کته ماست دادم استفراغ کرد جوجه کباب دادم بازم بالا اورد گرسنه خوابید فقط برا اینکه فشارش نیافته چای نبات دادم یکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا آدم چه چیزا میشنوه اینجا بچه رو نمیفرستی مدرسه ؟ خودت پاشو بچه رو ببر مدرسه رانندگی بلد نی ...

شوهرم نمیزاره وقتی پیش دبستانی بود چند ماه بردم صدجور تهمت بهم زد هر روز دعوا داشتیم گفتم من دیگه نمیبرم از اون موقع پدر شوهرم میبره

شوهرم نمیزاره وقتی پیش دبستانی بود چند ماه بردم صدجور تهمت بهم زد هر روز دعوا داشتیم گفتم من دیگه نم ...

خوب پس خودش باید ببره.‌.همیشه که پدرشوهرتون نمیتونه ببره.‌گناه داره..بذار تهمت بزنه. ‌بچه رو خودت ببر‌‌.بگو باور نداری خودت ببرش..

...

خب حالا تهوع داره شربت دمیترون میدادی 

خودت میبردی مدرسه یا زنگ تفریح میبردی واسش تغذیه بعد میدیدی خوبه یانه یعنی صبحانه نمی‌دادی بخوره

شوهرت چقدرررر حیووونه بچه ی مریض رو زده خاک یعنی خاک

خب حالا تهوع داره شربت دمیترون میدادی خودت میبردی مدرسه یا زنگ تفریح میبردی واسش تغذیه بعد میدیدی خو ...

من تا الان نگران بودم استفراغ هاش به خاطر مریضیه یا خدایی نکرده سرش ظربه خورده واسه اونه فکر کردم چون معدش خالیه تهوع داره