سرکار بودنی اصلا تمیزی محل نمیدادم چون ساعت کاریم زیاد بود خیلیباید ظرف شویی بخری و کار هات نزاری رو ...
ظرف شویی که اصن برا روتین زندگی کمک کننده نیس ،همون زمانی که برای دستمال کشیدن و گزاشتن ظرفا توی ظرفشویی میشه ظرفو خودش بشوره راحتتره
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
من خانه دارم ولی شماکه شاغلی سعی کن برنامه ریزی کنی ک خودت رو خیلی خسته نکنی عزیزم،بالاخره کاربیرون هم خسته ت میکنه،اگ بتونی کارگر بگیری خوبه،کارایی مثل نظافت سرویس بهداشتی و حمام و...رو بزار برا روزایی ک بیکاری
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
نه عزیزم منظورش اینه خانم شاغل خب تایم کمتری تو خونه هست و ممکنه ب بعضی کارا نرسه ولی خانم خونه دار همش تو خونه هست و میتونه بیشتر ب خونه برسه،بازم بستگی ب آدمش داره
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید