2777
2789
عنوان

کیا شاغلن با کارای خونه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 58 پست
سلام اوپرا جان نمیدونم یادتون میاد منو یا نه یه ماهی تعلیق بودمچقدر خوشحال شدم الان دیدم پست گذاشتید

سلام معلومه که یادم میاد عزیزم

اتفاقا چند روز قبل با خودم گفتم این دخترک پس کجاست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو پذیرفتم که هیچوقت قرار نیست خونم مثل خانمای خانه‌دار بررررق بزنه دائمی. ولی هر روز هر کاری ا ...

اها یعنی شاغلا خونشون کثیفه خونه دارا برق میزنه؟! 

بیا نشونت بدم همسایمون خونه داره سگ دونوم نمیاره توش ولی پایینی شاغله گل بریز گل جمع کن

سرکار بودنی اصلا تمیزی محل نمیدادم چون ساعت کاریم زیاد بود خیلیباید ظرف شویی بخری و کار هات نزاری رو ...

ظرف شویی که اصن برا روتین زندگی کمک کننده نیس ،همون زمانی که برای دستمال کشیدن و گزاشتن ظرفا توی ظرفشویی میشه ظرفو خودش بشوره راحتتره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سلام معلومه که یادم میاد عزیزماتفاقا چند روز قبل با خودم گفتم این دخترک پس کجاست

وای چقدر خوشحال شدم منو یادتون بود😍😍

کاش شما کنارم بودین یه کم نصیحتم می‌کردید 

این روزا خیلی حس ناکافی بودن دارم 

اصلا هم نمیدونم چی بنویسم که جان کلام گفته بشه 

فقط میدونم دارم فرو میرم ...

همسایه پایینی اشتباه میکنه چون داره از جونش مایه میذاره

نه اتفاقا هم روزایی کارگر داره هم با اندکی از حقوقش هزینه خوب میکنه وسایل برقی و خوب داره و یه عمر راحته دو تام بچه فسقل داره

خب من حقوقم یک چهارم حقوق شماست😄و کفاف اینکه بخوام کمکی هم بگیرم نمیشع قرص فینیش ۲۰ تومنع؟ چه ژلی؟ ...

من وقتی سرکارم ومیام فرزتر هستم

شادترم هستم

ولی تابستونا

کسلم وکارامم کند انجام میشه

من خانه دارم ولی شماکه شاغلی سعی کن برنامه ریزی کنی ک خودت رو خیلی خسته نکنی عزیزم،بالاخره کاربیرون هم خسته ت میکنه،اگ بتونی کارگر بگیری خوبه،کارایی مثل نظافت سرویس بهداشتی و حمام و...رو بزار برا روزایی ک بیکاری

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اها یعنی شاغلا خونشون کثیفه خونه دارا برق میزنه؟! بیا نشونت بدم همسایمون خونه داره سگ دونوم نمیاره ت ...

نه عزیزم منظورش اینه خانم شاغل خب تایم کمتری تو خونه هست و ممکنه ب بعضی کارا نرسه ولی خانم خونه دار همش تو خونه هست و میتونه بیشتر ب خونه برسه،بازم بستگی ب آدمش داره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ظرف شویی که اصن برا روتین زندگی کمک کننده نیس ،همون زمانی که برای دستمال کشیدن و گزاشتن ظرفا توی ظرف ...

خوبیش اینه مجبور نیستم بایستم انقد در طول روز ایستادم درد کمر میگیرن