2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو بترسونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 73 پست
ای وای امیدوارم تصمیم درست بگیری در نهایت نمیدونم چرا مردان هیچ جوره اشتباهشون رو نمی پذیرن

منتظرم بخودش بیاد ولی لج کرده آخرش گفت خودتوکوچیک نکن بزور کسیو نگهداری موندم این ادم چقدرخودشیفته

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگرانه چون دوست داره بهترین راه اینه که یه هدف برای خودت تعیین کنید مثلاً کاری واسه اون تلاش کنی ...

خیلی اذیتم می‌کنه میخواستم مهماندار بشم راهمو زد وقتی ازدواج کردیم نذاشت ادامه بدم و مجبورم کرد شغل آنلاین داشته باشم 

منتظرم بخودش بیاد ولی لج کرده آخرش گفت خودتوکوچیک نکن بزور کسیو نگهداری موندم این ادم چقدرخودشیفته

بچه دارین؟؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بنظرم حالا که قهر جواب نمیده بی دریغ محبت کن بزار آروم باشه

بنظرت چرا گفته ارزش جنگیدن نداری؟بدتر از اینا رو هم توی دعوا بهم گفته ولی انگار برای خودش جملات سنگینی نیستن چون بلافاصله زنگ میزنه و میخواد آشتی کنه ولی من همه توهیناش برام سنگینی میکنه و تحقیراشم باعث میشه خودمو کم ببینم

میگه تو همیشه باید ازت مراقبت بشه و ساده ای و مثل بره ای و سرکار حضوری هم نمی‌ذاره برم میگه ازت سواس ...

وای 

پس کلا شکاک هست تقصیر تو نیست،این ذهنیتش از قبل خراب بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ن عزیزم ولی ازدواج دوممون وعقدیم

باز خداروشکر 

انشاا.. هرچی صلاحته پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت چرا گفته ارزش جنگیدن نداری؟بدتر از اینا رو هم توی دعوا بهم گفته ولی انگار برای خودش جملات سنگی ...

من فکر میکنم یا تنهایی بهش فشار آورده و دیگه خسته شده 

یا می‌چرخه تو خیابون خوشگل میبینه اینجوری میگه

یکم باهاش مهربون باش 

از کلمات ساده محبت آمیز استفاده کن

وقتی میبینی قرار دعوا بشه زود جمعش کن

بنظرت چرا گفته ارزش جنگیدن نداری؟بدتر از اینا رو هم توی دعوا بهم گفته ولی انگار برای خودش جملات سنگی ...

مردا تودعوا خیلی چیزا میگن یخورده رفتارتوتغییربده گیرنده غرنزن 

ایران که بود رفت و امدمو با همه دوستان قطع کرد و گفت همه کست منم ما هم شغلمون آنلاین بود و ۲۴ ساعت خ ...

عزیزم حق داشتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ایران که بود رفت و امدمو با همه دوستان قطع کرد و گفت همه کست منم ما هم شغلمون آنلاین بود و ۲۴ ساعت خ ...

وابستگی خیلی بد عزیزم نمیتونی درست تصمیم بگیری مث من ک بشدت وابسته شدم موندم چکارکنم ازوابستگی نمیتونم جدابشم