2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه عزیزم من خودم بعد دوماه دکتر رفتن از دکتر خواستم بنویسه حداقل آدم تکلیفش مشخص میشه

یبهترین کارو کردی منو عذاب دادن  اخرش خیر ببینه دکتر مریم خسرومهر آشنا شدم پیش  دو جلسه باردار شدم

.
امیدوارم برای منم دردش کم باشه برای شما نتیجه چی بود

من لوله هام باز بود قبلشم دوبار باردار شده بودم اولی مولار بود دومی چون خارج از رحم بود ب اسرار خودم رفتم عکس رنگی دکترم میگفت لازم نیس دیگه اسفند رفتم عکس رنگی فروردین پریود شدم اردیبهشت دیگه نشدم این بارداریم خداروشکر موفق بود نمیتونم بگم صد درصد بعد عکس باردار شدم چون همونطور ک گفتم قبل عکسم باردار میشدم فقط بارداری نرمال نبود 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دفعه اول رفتم نمیدونستم چی به چیه با شکم خالی رفتم و همون موقع یه شیاف دیکلوفناک داد گذاشتم رفتم اتاق و به حد مرگ درد کشیدم و بعدش با ضعف شدیدی اومدم خونه

دفعه دوم رفتم یه ساعت قبلش یه شیاف و نیم ساعت بعد هم یه شیاف دیگه گذاشتم و کلی چیز میز شیرین خوردم بعد رفتم دردم خیلی خیلی کمتر بود 

قبلش هم یه مدت مترونیدازول میخوردم که هیچ عفونتی نمونه تو رحمم بعد رفتم چون اگه باشه درد داری

اگه تهرانی برو گاندی سونوگرافی مریم میگن خیلی خوب  و بدون درد کار میکنه

من دفعه اول رفتم نمیدونستم چی به چیه با شکم خالی رفتم و همون موقع یه شیاف دیکلوفناک داد گذاشتم رفتم ...

مرسی عزیزم که تجربتو گفتی پس منم قبل رفتن یه شیاف و یه مسکن استفاده میکنم با خوراکی شیرین مرسی گلم❤️