2777
2789

من پارسال انجام دادم قبلش خیلی میترسیدم ...رفتم یه آمپول برام نوشت که چند دقیقه ای به خواب عمیقی فرو رفتم و هیچی نفهمیدم ...هزینه آمپول فک کنم شد۲۰۰ بعدش اصلا درد نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ۳سال نازایی یادشون افتاد رنگی بنویسن برام .قبلش شیاف و قرص خورذم رفتم درد ک داشت داشتم زمین میجوییدم آزارد.بی حسی یا بی هوشی نداشتم .اخرشملدله راست بسته بود.وووووبعد ۲ماه باردار شدم  عکس رنگی بهمون لوله راست بسته تخمک ک کیستشده بود

.

دقیقا ماهی باردار شدم ک ناامید و بی خیال ک نمیشه چون سونو گفت فولیکول ۲۴ داشتم کیست شد.دقققا لوله راست بود ک امکان حاملگی نبود. بیخیال باشید خانوما در اوج بی خیالی میشه خدا بزرگه 

.

راستش من مراقبت خاصی نکردم ن بعدش ن قبلش فقط باید چرک خشکن بخوری که عفونت نکنی 

دردشم جوری نیس ک میگن البته بدن تا بدن فرق داره برا بعضی ها مث زایمان میمونه برا من که ی پریود شدید 10 ثانیه ای بود

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوبار رفتم 

بار اول خیلی درد داشت 

بار دوم کمتر 

خوده دکتر قبلش دارو و نکاتی که باید رعایت کنی رو میگه 

انشالله مشکلت حل شه 

واقعا دردش ارزش داره اگه بعدش انشالله باردار شی

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
راستش من مراقبت خاصی نکردم ن بعدش ن قبلش فقط باید چرک خشکن بخوری که عفونت نکنی دردشم جوری نیس ک میگن ...

ی تاپیک زدم ها دربارش اگه خواستی ی نگاهی بنداز

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد ۳سال نازایی یادشون افتاد رنگی بنویسن برام .قبلش شیاف و قرص خورذم رفتم درد ک داشت داشتم زمین میجو ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم من خودم بعد دوماه دکتر رفتن از دکتر خواستم بنویسه حداقل آدم تکلیفش مشخص میشه