۱۳۸۲s مدیر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 270 عنوان خیلی نا امید بودم دلم گزفته بود از ظهر ک زیارت عاشورا هدیه کردم ب شهید نوید صفری دلم یکم ارومه بنظرت | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست بنظرتون حاجت ازدواجم میگیرم؟ دیروز | 23:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 مرسی قربونت برم چشم سلامت باشی گلم هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ... انشاالله لایق باشم دعاگوی شما و استارتر هستم هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1625 خواهر چیکار کنم اول گفتم یاسین رو هدیه کنم ب امام رضا میشه هم هدیه ب امام رضا بدم هم حضرت فاطمه؟ فرقی نداره دلت رو صاف کن من معجزه متوسل شدن به حضرت فاطمه س رو در اطرافیان دیدم برای اجابت سریع دعا حضرت زهرا س خیلی سریع جواب میده
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5319 انشاالله لایق باشم دعاگوی شما و استارتر هستم قربون محبتت
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 پروفایل هامون خواهرن 🤭 پسرم دخترخاله پیدا کرد 😍 ای جانمچه خوش سلیقه ای😍🥰 هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 قربون محبتت فدای شما هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 392 مرسی دورت بگردم من خوش قلبم خدا از زبونت بشنوه عزیزم هر ذکر و دعا و سوره ای رو به هرچند نفر که می خوای هدیه کنخدا که نعوذبالله بخیل نیست بدون اینکه از اجرش کم شه به همه شون می رسه 🥰 یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷
۱۳۸۲s مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 270 فرقی نداره دلت رو صاف کن من معجزه متوسل شدن به حضرت فاطمه س رو در اطرافیان دیدم برای اجابت سریع دعا ... قربون بی بی حضرت فاطمه چشم بهش توسل میکنم
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 نذر کن واسشون دعا بخون منظورم اینه ایشون خیلی حاجت ازدواج میدن گویا مزارشون همیشه پر از دختر پسر مجر ... هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1625 قربون بی بی حضرت فاطمه چشم بهش توسل میکنم انشاءالله حاجت روا بشی 🤲
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 392 ای جانمچه خوش سلیقه ای😍🥰 همینطور شماا 😍😘😘 یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 همینطور شماا 😍😘😘 حالا خوبه دخملام داداش ندارن یه پسر خاله خوشگل دارن♥️😍 هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16956 خواهری این عکس چیه فداتشم پیجه نه شهید را فرستادم ببینیولی شاید نذر دست جمعی هم تو پیج ها باشه هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️