2777
2789

همدیگرو تار و مار کردن به معنی واقعی کلمه آبروی همو بردن 

تو آشنا و فامیل و محل و دوستان و همه جا تا تونستن از هم بد گفتن وهمو تخریب کردن 

الان اسمشون میاد دیگه همه میدونن آقا چجور بوده و خانم چچوری 

بچه ها من شدم بچه طلاق و باید حرف و کنایه چرت و پرت فامیل از گوشه کنار بشنوم همش گردن آدم باید کج باشه نسبت به حرفا نگاه ها 

پدرم که آدم مسئولیت پذیری نیست 

کاش کسی بود ازم حمایت میکرد

اونم واسه ازدواجم که اگه قبلش ۴ تا آدم خواهان بودن 

الان باوجود طلاق والدینم عقب نشینی هم میکنن

همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شد

من قربانی زندگی و اشتباهات این دونفر شدم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم خدای توهم بزرگه

چی میشه آخرش

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

طلاق آسیب‌ش از مریض روحی شدن بهتره به نظرم کسی که شما رو بخواد اهمیت نمیده الان مردم خیلی مشکلات بزرگتر از طلاق دارند اهمیت نده

اگر کسی بخاطر طلاق بهت سرکوفت زد فورا بذارش کنار معلومه خیلی احمقه و به درد زندگی هم نمیخوره .آدم سالم می‌فهمه زندگی بدون مشکل نیست

درکت میکنم خانواده منم دقیقا همینقدر آبروریزی میکنن تازه همه یه بار طلاق میگیرن تموم میشه اینا سی ساله هر سال تا پای طلاق میرن و برمی‌گردن امسال که به اوج رسوندن مستند همه دعواهاشون می‌ذارن تو اینستا😑

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

در این دنیا هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمی افتد 

پسر فامیلمون  پدرش فوت کرد مادرشم ازدواج کردن دوتا بچه تو خونه ی اقوام بزرگ شدن پسره با غیرت کار کردو مغازه خونه باغ تو سن کم خرید  وقت ازدواجش که شد گفت من یکی مثل خودم درد کشیده میخوام رفت از بهزیستی دختر گرفت و ازدواج کرد یه بچه دارن و به شدت خوشبختن  خدا حواسش بهت هست فقط باید توکل کنی 

واسه خودمم سرنوشتم تعریف کردنیه منتهی حس نوشتن ندارم 

اسمم نظر همسرمه
چی میشه آخرش

امیدوارم بهترین زندگی رو داشته باشی و بهترین ادم قسمتت بشه 

چون خودت سختی کشیدی مطمئنم مادرخوبی هم میشی و بچتو درک میکنی 

ان شاء الله یه فرد خیلی عالی قسمتت بشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پدرومادرمن هم طلاق گرفته بودن سرم اندازه مصیبت عاشورابلادید مادرم ازدواج کرد پدرم رفت تهران من موندم بایه ناپدری که هرروززیردست کتکاش موندم 😄😄مامانمم بهش هیچی نمیگفت توی ۱۶سالگی مجبورشدم برم خونه عموم بازن عموم اینازندگی کردم زن عموم اینقدرازم کارمیکشیدکه شبانای حرف زدن نداشتم آخرشم رفتم بهزیستی و توی ۱۸سالگی ازدواج کردم الان خداروشکر خوشبختم ویه دختروپسردارم خداهیچ بچه ای روازپدریامادربی نصیب نکنه