2777
2789
عنوان

اونقدر هوس فسنجون دارم که نگو😋🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 54 پست
من مرغ وباپیازمیزارم بپزه قبلش کمی تفت میدم بعدگردورو خردمیکنم میریزم توش ورب اناروهم میریزم بعد چند ...

تخم آفتابگردون و هویج و پیازم کنار کردو چرخ کن خیلی روغن می اندازه خوشمزه میشه دیگه شکر نریز هویج بگم شیرین می کنه رب انار هم کم کم بریز تست کن اگه لازم شد بریز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ وباپیازمیزارم بپزه قبلش کمی تفت میدم بعدگردورو خردمیکنم میریزم توش ورب اناروهم میریزم بعد چند ...

ن دیگ

ی پیازو رنده کن و تفت بده طلایی ک شد گردو آسیاب شده رو بریز توش ی کوچولو تفت بده حواست باشه گردو زود میسوزه بعد آب سرد بریز روش و جوش اومد شعلشو کم کن بذار انقد بمونه تا سیاه بشه رنگش

یک ساعت آخر یکم رب انار  و نمک و اگ شیرین دوس داری یکم شکر بزن و بعد ی ساعت خاموش کن

من برای مهمونی از صب میذارم تا شب رو شعله کم آروم آروم جا میفته

راحته که 

مرغ و پیاز و یه حبه سیرو سرخ کن گردو و رب انار و یه کوچولو خیلی کم رب گوجه اگه دوست داشتی و ابو بریز تو میکسر این سسو بریز رو مرغا درشو ببند بزار بپزه بااین روش هم خوب روغن میندازه هم زودترم  اماده میشه 

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

میشه اینجور ک‌ تایپ میکنم یبار امتحان کنی

پیاز چرخ کن،آب اضافیشو بگیر،بریز داخل قابلمه،ی تفت یا دمای خیلی کم بده،بعد گردو چرخکرده بش اضافه کن،تفت بده،کم کم آب اضافه کن،زیاد آب نریز،آبکی میشه،(اگ آخرای پخت دیدی سفت شده میتونی یخ بندازی ک هم آب بده،هم شوک روغن)

درشو نزار،بزار جوش بیاد،بعد کمش کن،درشو بزار،تا چند ساعت ریز ریز بجوشه

مرغ اگ از قبل مزه دار کنی عالیه(نبا نمک،فلفل،زعفران،آبلیمو)مرغ داخل ماهیتابه جدا سرخ کن،روش زیاد خشک‌و سوخته نشه.

۳ساعت مونده ب سرو غذا،مرغ و رب انار و کمی نبات و نمک(بستگی داره ترش بخوری یا شیرین) ب داخل خورشت اضافه کن بزار مرغ هم حسابی بپزه

برای شام،من از ساعت یک ظهر گردوشو میزارم،ساعت ۴ مرغ سرخشده و رب انار اضافه میکنم،تا ساعت ۸شب قشنگ جاافتاده و روغن داده

مرغ حتمن باید بوشو بگیری و سرخش کنی،بو ضحم نده.

بزار کامل بگم

گردو رو با چرخ گوشت دوبار چرخ کن بعد یدونه پیاز هم چرخ کن و بریزشون تو قابلمه با حرارت ملایم و روغن جامد تفت بخوره تا رنگ گردو عوض بشه بعد آب سرد اضافه کن و شعله خیلی کم شیش هفت ساعت بزار قل آروم بزنه زیرشم شعله پخش کن بزار. بعدش گوشت قلقلی و رب انار و آلو بریز و نمکشو اندازه کن تا قشنگ جا بیفته به جای گوشت قلقلی میتونی مرغ سرخ شده بریزی نکته مهم اینه که اگه گردو کم باشه خورشت خوبی نخواهی داشت. اهان یه نکته دیگه اینکه الان فصل کدوحلواییه میتونی یه تیکه شو بپزی و پوره کنی و داخل خورشت بریزی لعاب خوبی میده

لایک ممنوع🙏                                            

مرغ سرخ کن بذار کنار .گردو تا حدی چرخ کن که قشنگ روغنش با دست حس بشه وله بشه بهش یه پیاز کوچک رنده شده اضافه کن یه تفت کوچک بده یکم زردچوبه بزن بعد بهش آب سرد اضافه کن ولی زیاد نه درش باز بذار .بذار بجوشه بعد چندتا قل خوردن روغن انداختن رب انار اضافه کن درب ظرف نصفه بذار زیرش کم‌کن تا جا بیفته مرغ ۴۵ دقیقه  قبل از خاموش کردن بهش  اضافه کن .میتونی یه قاشق رب سرخ کنی بریزی برای اینکه روغنش قرمزبشه یسری هم نمی‌ریزن یه تکه یخ هم اضافه کنی روغنش رو‌میاد 

نه له نمیشه رقیق میشه واسه من یادمه بچه بودم مادرم درست میکردلعاب داشت واسه من ابکیه

با این رسپی من درست کردم خوب شد اول پیاز رنده کردم گذاشتم خوب طلایی شه بهش گردو آسیاب شده رو اضافه کردم وتفت دادم بعد یخ اضافه کردم با شعله پایین گذاشتم روغن بندازه بعد رب انار اضافه کردم دوباره یخ انداختم چند وقت بعد تیکه های مرغ رو سرخ کردم بهشون اضافه کردم بعد یک ساعت آماده شد کلأ  پنج ساعت طول کشید 

من خیلی دوست دارم و خوبم میپزم. واسه رستوران کم پیش میاد خوب باشه و فقط گردو بریزنمتاسفانه گردو ندار ...

آره رستوران وتالار معمولا کدو قاطی میکنن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚