2777
2789
عنوان

22سالمه میترسم

183 بازدید | 26 پست

از اینده

میترسم تا اخر عمرم تنها بمونم یا گرفتار یه ادمی بشم که دوست ندارم

همه دوستام یا با کسی قرار مدار ازدواج گذاشتن یا کلی خواستگار دارن

من هیچ کدوم اینا نیستم

دلم گرفته خیلی

اگه تا اخر عمرم حسرت بخورم چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز خیلی جوونی از زندگیت لذت ببر افکار منفی رو به خودت جذب نکن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

قطعا خدا حواسش به همه بنده‌هاش هست 💕پس استرس الکی به خودت راه نده و هرگزززز ناامید نشو 😉

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
هنوز خیلی جوونی از زندگیت لذت ببر افکار منفی رو به خودت جذب نکن

زندگیم خونه پدرم خیلی داغونه نه میتونم زندگی کنم نه لذت ببرم

تنها شانسم ازدواج خوبه که اونم خدا نمیخواد

انگار خدا ک بخواد بسوزونه ادمو تا در خونه اش میسوزونه