2777
2789
من فکردم از اپلیکیشن مثل میلی می خزی

این اپلیکیشن ها رو به دلایلی قبول ندارم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید متوجه نشدم آقا هستین برای خرید خونه میفروشیم

الهی خوشبخت باشین و پر سود

پس بخرید خونه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مطمئنی ؟؟یعنی امسالم طلامو خونه نکنم؟

ببین من تحلیل بلد نیستم ، پیج چندنفرو دنبال میکنم از پارسال ، خودم پارسال یه مقدار طلا داشتم ، برای خرید آپارتمان کم بود ، طبق گفته ی این پیج ها ملک نخریدم و طلامو نگه داشتم ، الان خداروشکر میتونم به راحتی بدون قرض آپارتمان بخرم ، ولی فعلا دست نگه داشتم

مثل من شدی اسی ،منم ۲۵ سال پس اندازم سکه وطلاخریدم یهو همش رفت ، ۵۰ تا سکه فروختم دونه ایی ۸ تومن ریختم همش رفت ، ۱ونیم میلیارد طلا فروختم گرمی سه تومن ، کلی ضرر کردم ،ملک هیچی نرفته روش ، طلا ۴ برابر شد ،امان از وقتی روزی ت کم باشه 

کی میخری؟؟میشه لطفاً هر وقت وقتش شد (فروش طلا و خرید خونه)ب منم خبر بدی

چطوری پیدات کنم ؟ یادم میره

من فعلا تا بهمن و اسفند قصد فروش طلا و خرید ملک ندارم ، بعد از اون با توجه به شرایط تصمیم میگیرم

شما اگه هدفت از خرید ملک ، سرمایه گذاریه و بابت نگهداری طلات هم مشکلی نداری ، تا وقتی ترامپ هست ، طلاتو نگه دار  ، چون رشدش خیلی بیشتره ،

من چون هدفم از خرید ملک ، درآمد ماهانه هست ، هروقت ببینم دیگه خیلی نیاز دارم ، طلا رو میفروشم و ملک میخرم

مثل من شدی اسی ،منم ۲۵ سال پس اندازم سکه وطلاخریدم یهو همش رفت ، ۵۰ تا سکه فروختم دونه ایی ۸ تومن ری ...

چرا آخه  من موندم چرا   میگم چرا جلوی شوهرمو نگرفتم   مگه میشه در طی یکسال و ۳ماه ضرر ۲میلیارد و نیم کنم  ؟   بعد سال ۹۵ طلا داشتم تا آخر ۹۷ نرفت روش  بعد همه امروز خونه میخریدن فردا یه سطل رنگ میپاشیدن  پس فردا با ۱۰۰ میلیون استفاده میفروختن   طلای ما نمیرفت روش  حالا پول رو ریختیم تو خونه  طلا میره بالا  اونم چجور فشنگی

مثل من شدی اسی ،منم ۲۵ سال پس اندازم سکه وطلاخریدم یهو همش رفت ، ۵۰ تا سکه فروختم دونه ایی ۸ تومن ری ...

گ و ه تو شانسه ما  هر چی میخوام فکر نکنم میگم ولش کن گاهی یادم میفته  میگم خودمون و جسممون که مهمتره 

گ و ه تو شانسه ما هر چی میخوام فکر نکنم میگم ولش کن گاهی یادم میفته میگم خودمون و جسممون که مهمتره

اره بابا ولش کن منم از بس غصه خوردم تمام عضلاتم درد گرفته ، دیگه فکر نمی کنم به درک که رفت حتما روزی مون نبوده 😶 

چرا آخه من موندم چرا میگم چرا جلوی شوهرمو نگرفتم مگه میشه در طی یکسال و ۳ماه ضرر ۲میلیارد و نیم ...

دقیقا سکه طلا باور می کنی از وقتی ۲۰۰ هزار بود من می خریدم از سال ۸۰ ، همه رو داشتم ،حالابماند که کلی ازم دزیده شد یا فرو۷تم از بس طلا ارزون بود ،مثلا ۲۰ گرم طلا فروختم سال ۸۸ لباس مجلسی خریدم برای عروسی خواهرم و پول ارایشگاه ، انقدر طلا بی رزش بود ،همچین که فروختم عشنگی ۵ برابر شد ، سکه ۵۰ تا فروختم دونه ۸ میلیون فکر می کردم دیگه بالاتر از این نمی شه از بس نی نی سایتی  تبلغ بورس کر دن ،دادم بورس ، بورس ریخت پول من ی قرونم  ته ش نموند 😮‍💨😏