2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگه دیگه کاری نمیشه کرد حرص نخور منم طلاهامو همین قیمت دادم با تفاسیر که ملکی که خریدم حالا مش ...

وااای ولش کن  من که دیگه چند وقته زدم بی خیالی  میترسم ۴۰ تا سکه فروختم  الان ۲۰تا سکه جاش بگیرم  بعد سکه هم بریزه پایین  

راستش با پیش بینی هایی که میشه میگن تا دو سه سال دیگه ملک همچنان در رکوده و طلا پیشرو ، مگر اینکه تو ...

هر کی گفته دور ازحون غلط کرده

من دنیال خونه ام امروز ملک نسبت به دو روز پیش گرون شد 

خیلی ناراحتم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

برای پس انداز چی بخریم ؟ بودجه هم در حد یکی دو میلیون تومن شاید کم بنظر بیاد اما پس انداز منه

برای درآمد های خیلی کم صندوق های طلا بورس رو پیشنهاد میکنم اگر زیر ۱۰ پول دارید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ناراحت نباش عزیز، اصلا به قیمت سکه فکر نکن، خیلیا هستن بیشتر از اینا دادن و کمتر از اینا گرفتن

دیگه چاره ای نیس  فقط اینکه پول حلال بود والا و از خودم و مسافرت و پوشاک و قر و فر زدم 

چرا سکه نخریم؟ یعنی ربع سکه هم خوب نیست فرقشون با خرید طلا چیه؟

سکه هم پول پاکتش رو میدین 

هم حباب داره شدید و هم موقع فروختن کاهشی ازتون میخرن

جدا از این مسائل جعلی و فیکی زیاد شده و غیر بانکی 

بهتون گیر میدن موقع فروش 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

میشه بگی من میخام ۲۰۰میلیون اب شده بخرم الان بخرم یا میاد پایین؟

الان

باتوجه به تورم ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۴

گرون شدن بنزین به زودی

و بالا رفتن انس جهانی طلا به مرز ۴۵۰۰ 

بخرید 

صندوق طلا چی هست یکم توضیح میدین؟سکه نخرم به نظرتون؟ همش میترسم طلا بخرم یهو دوباره بیاد پایین ضرر ک ...

خرید طلا در دراز مدت هیچ ضرری نداره ، پارسیان اصلا نخر که خیلیاشون تقلبیه یا وزنشون کمه

تو بورس صندوق های طلا مثل زر ، طلا ، عیار و کهربا بخر هروقت پول دستت اومد ، بعد که مثلا شد ۷-۸ میلیون ، سهامتو بفروش ، برو طلای فیزیکی بخر

دیگه چاره ای نیس فقط اینکه پول حلال بود والا و از خودم و مسافرت و پوشاک و قر و فر زدم

عیب نداره، پول بقیه هم حلاله ولی توی ایران پول حلال و حروم دیگه والا فرقی نداره. چرا انقدر خودتو بندازی تو زحمت واسه پس انداز، در حد خودت بپوش و بگرد و از زندگیت لذت ببر، مگه ادم چند بار زندگی میکنه. هرچی موند پس انداز کن

اب شده از کجا می خرید ؟

از طلا فروش‌هایی معتبر 

دارای کد انگ معتبر باشه

آزمایش ریگیری اصل باشه

همین امروز از جایی ۵۰۰ میلیون خریدم سفارش از تهران زد