واقعا پول حلال بود از شکم و مسافرت و همه چی میزدم حقوق خودم و شوهرم سکه میخریدم یا وام میگرفتم قسط میدادم بالاخره میشد بریز و بپاش کنم مسافرتهای آنچنانی برم و.....بعد یکسال و ۳ماهه پیش فروختم آپارتمان به قصد سرمایه گذاری خریدم آخه چه میدونستیم ترامپ میاد یا هر چی ۲ میلیارد و نیم رفته رو سکه ۲۰۰ میلیون رفته رو خونه تازه اگه کسی بخره اونم با اینهنه دردسر مستاجر و ثبت و بنگاه و کوفت زهرمار تقصیر بنگاهی ها کردن تو مخ شوهرم ملک خیانت نمیکنه این دیگه چی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای پس انداز چی بخریم ؟ بودجه هم در حد یکی دو میلیون تومن شاید کم بنظر بیاد اما پس انداز منه
برای درآمد های خیلی کم صندوق های طلا بورس رو پیشنهاد میکنم اگر زیر ۱۰ پول دارید
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
چرا سکه نخریم؟ یعنی ربع سکه هم خوب نیست فرقشون با خرید طلا چیه؟
سکه هم پول پاکتش رو میدین
هم حباب داره شدید و هم موقع فروختن کاهشی ازتون میخرن
جدا از این مسائل جعلی و فیکی زیاد شده و غیر بانکی
بهتون گیر میدن موقع فروش
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
میشه بگی من میخام ۲۰۰میلیون اب شده بخرم الان بخرم یا میاد پایین؟
الان
باتوجه به تورم ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۴
گرون شدن بنزین به زودی
و بالا رفتن انس جهانی طلا به مرز ۴۵۰۰
بخرید
دیگه چاره ای نیس فقط اینکه پول حلال بود والا و از خودم و مسافرت و پوشاک و قر و فر زدم
عیب نداره، پول بقیه هم حلاله ولی توی ایران پول حلال و حروم دیگه والا فرقی نداره. چرا انقدر خودتو بندازی تو زحمت واسه پس انداز، در حد خودت بپوش و بگرد و از زندگیت لذت ببر، مگه ادم چند بار زندگی میکنه. هرچی موند پس انداز کن
همین امروز از جایی ۵۰۰ میلیون خریدم سفارش از تهران زد