2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دخترم در هشت سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 88 پست

من بعد پریودیم راحت ۱۰ سانت قد کشیدم

بسته به ژنتیک داره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اولین باره میشنوم تا 20 سالگی قد رشد میکنه

توی درسای دوران راهنماییمون بود

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

دختر منم اینطوری بود بردم دکتر گفت فعلا بلوغ زود رس نداره منم بیخیال شوم وبه دخترمم استرس ندادم . فرستادمش باشگاه الان ده سالش  فعلا خبری از بلوه نیست نشانه هاشو داره . این تجربه شخصی من البته 

دیگه خیلی از دختر ها سینه از 8،9 سالگی شروع شده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خانم ها  اگ مشکل بلوغ زودرس بچهاتون داره 

این تاپیک و حتما بخونید صفحات زیاد  کاربری های زیادی نظرات شون گفتن برا ۳ سال تجربه س

اسم تاپیک 

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم. مامان مهرسا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پریود و بلوغ زودرس چرا اتفاق میوفته منم دخترم هشت سالشه میترسم اینجوری ک خیلی بده بچها زیر ۱۵ پریود بشن گناه دارن بچن . من خودم ۱۶ سالگی اولین بار شدم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .