۲۰ ساله ازدواج کردم.شوهرم نازایی داشت ۱۳ سال.طی اون مدت ۲ بارم بیکاریهای طولانی داشت.من همه مشکلات نازایی و بیکاری رو تحمل کردم همه خرج نازایی ها با من بود همه خرج دوران بیکاری و خرجهای سنگین بقیه دوره ها با من بود!بازم تحمل کردم و فرزند خوانده گرفتم که مشکل بچه حل بشه.دوباره ۷ ماهه که آقا بیکاره!یه ارثی از پدرش قرار بود برسه گفت میرم باهاش کار راه میاندازم ولی رفت اونو داد به خواهر و مادرش باهاش خونه خریدند!در حالی که محتاج نبودند! کلیم خواهر و مادرش پررویی و توهین کردند در حالی که من چقدر به گردنشون حق دارم! فقط یک موردش اینکه نزدیک یکسال تو خونه خودم بعد از مرگ پدر شوهر ازشون پذیرایی کردم! خیلی ناراحت میشم که بعد از اون همه فداکاریها و گذشتها و خوبیهای من تو زندگی شوهرم این کارو کرد و اونها رو که بینیاز بودن به خودمون که محتاج بودیم مقدم شمرد. به نظرتون چکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من به شوهرم گفتم بخواد از ارثش به نفع برادرای اشغالش بگذره به جون یه دونه بچم طلاق میگیرم تز خونمم میندازمش بیرون از سگ کمترم اینکار و نکنم بخدا زندگی با این مرد حرومه طلاق بگیر از این اشغال
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
کسی از این بذل و بخشش ها میکنه که بی نیاز باشه. نه اینکه خودش زیر بلیط زنش باشه بعد بره حقشو ببخشه به دیگران.
برای یک مرد باید الویتش زن و بچش باشه بعد خانوادش
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
ببین من به شوهرم گفتم بخواد از ارثش به نفع برادرای اشغالش بگذره به جون یه دونه بچم طلاق میگیرم تز خو ...
ببخشید میپرسم.. خونه رو خودت خریدی یا مال شوهرت بوده به اسمت کرده؟
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
ببخشید میپرسم.. خونه رو خودت خریدی یا مال شوهرت بوده به اسمت کرده؟
نه بابا خودم خریدم مجرد بودم شوهرم از این عرضه ها نداره
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
شوهر شما پشتش به شما گرمه و میگه پول دادن به اونا و زنم دوباره تامین میکنه به نظرم با بچه پاشو برو قهر و امدادخواشت طلاق بده و بگو اگه ارثیه را پس نگیری و کار راه نندازی طلاق میگیرم و حسابی اذیتش کن اما در نهایت طلاق نگیر به بعد از طلاق فکر کن که میخوای تو این جامعه چکار کنی