2777
2789
عنوان

خاستگار دارم کمک😂

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 32 پست
ازدواج نکن قشنگم😘اختلاف سنی فقط عدد نیست گلم داخل سلیقه اخلاق پوشش برخورد حوصله صبر و هزارتا فاکتور ...

اون جور که متوجه شدم پسره خیلی به دلم راه میاد 

ولی خب مامانم میگه تو چیزی کم نداری قطعا بعد از کنکور موقعیت های بهتری هم میان برات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم عجیبه😂😭والا اصلا انتظار نداشتم

بچسب به کنکورت که پس فردا به جیب خودت نگاه کنی. نه اینکه چشمتو بدوزی به دست شوهر ببینی بهت پول میده یانه.

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

یعنی برای بچه ۳۰ ساله شون بچه مدرسه ای انتخاب میکنن چه لج درار

خود پسره انتخاب کرده 

بعدم فکر نمی کرد من انق بچه باشم😂🥲ی خورده قیافم و سنم بهم نمیخورن

بگووووممنون

می‌فهمم که الان خیلی درگیر یه تصمیم بزرگ هستی 😅

بیاییم منطقی نگاه کنیم و همه جوانب رو بسنجیم:

---

۱️⃣ اختلاف سنی

۱۲ سال اختلاف سن برای زندگی مشترک به خودی خود مشکلی نیست، ولی تو ۱۸ ساله‌ای و تازه داری وارد دانشگاه و کنکور می‌شی.

وقتی یکی از زوجین خیلی بزرگ‌تره، تجربه‌ها، دغدغه‌ها و اولویت‌ها متفاوت می‌شه. ممکنه تو بخوای سفر کنی، درس بخونی، کار کنی، و اون فرد شاید سبک زندگی دیگه‌ای داشته باشه. این می‌تونه باعث تنش یا احساس محدودیت بشه.

۲️⃣ احساس نسبت به ظاهر

گفتی «ظاهرش به دلت نمی‌شینه». مهمه که احساس و کشش عاطفی وجود داشته باشه.

زندگی مشترک فقط پول و موقعیت نیست، احساس و راحتی با طرف مقابل هم خیلی اهمیت داره. اگر با دیدنش راحت نیستی، احتمال اینکه بعدا عاشقش بشی یا باهاش خوشحال باشی کم می‌شه.

۳️⃣ شرایط مالی و خانوادگی

اینها مزایای بزرگی هستن و می‌تونن زندگی رو راحت‌تر کنن، اما نمی‌تونن جای احساس و علاقه رو پر کنن.

۴️⃣ سن تو و برنامه‌های آینده

۱۸ سال داری و تازه داری روی کنکور و آینده‌ی خودت تمرکز می‌کنی.

ازدواج زودهنگام ممکنه فرصت‌های تحصیلی، شخصیتی و استقلالت رو محدود کنه.

---

✅ جمع‌بندی

اگر فقط بخاطر موقعیت، خانواده و پول بخوای قبول کنی ولی به ظاهر و احساست علاقه‌ای نداری، احتمال ناراحتی و پشیمانی در آینده بالاست.

مهمه که احساس راحتی، کشش عاطفی و آزادی تصمیم‌گیری هم وجود داشته باشه.

الان زمان مناسبی برای تصمیم قطعی ازدواج نیست، مخصوصاً با ۱۲ سال اختلاف و برنامه‌های بزرگ زندگی پیش رو.

💡 نکته نهایی: تو حق داری نه بگی حتی به آدمی که همه شرایطش عالیه، اگر قلبت نمی‌خواد. به آینده و خودت فکر کن.

اگه بخوای، می‌تونم یه لیست از سوالاتی که قبل از جواب دادن باید از خودت بپرسی برات آماده کنم تا مطمئن باشی تصمیمت درست و مطمئن باشه.

میخوای برات آماده کنم؟

اون جور که متوجه شدم پسره خیلی به دلم راه میاد ولی خب مامانم میگه تو چیزی کم نداری قطعا بعد از کنکور ...

خودتو گول نزن مادرت داره راست میگه 

من دوتا عموهام با زنشون دوازده سیزده سال اختلاف سنی دارن ولی واقعا صبر حوصله هاشو تا خدااا تفاوت داره 

بچسب به کنکورت که پس فردا به جیب خودت نگاه کنی. نه اینکه چشمتو بدوزی به دست شوهر ببینی بهت پول میده ...

خیلی حمایت میکنه برای مستقل شدنم 

مخالفتی نداره پسره

خودتو گول نزن مادرت داره راست میگه من دوتا عموهام با زنشون دوازده سیزده سال اختلاف سنی دارن ولی واقع ...

منم اصلا بهش فکر نمی کردم همه از بس گفتن واییییی چه خوب چه پسر خوبیه منم به شک انداختن

من باشم قبول نمیکنم هم اختلاف سنی زیاده و هم اینکه قیافه ای که بار اول به دلت نشینه شاید بعد خودتو گول بزنی ولی ته تهش ب دلت نیست و خیلی سخت میشه ادامه دادن با همچین ادمی

من باشم قبول نمیکنم هم اختلاف سنی زیاده و هم اینکه قیافه ای که بار اول به دلت نشینه شاید بعد خودتو گ ...

بنده خدا بد نیست.اما میبینی خیلی ازت تعریف میکنن خود به خود اعتماد به سقف میگیری فکر میکنی شوهرتم باید خیلی خوشگل باشه 

من دچار این مشکل شدم😂😅