2777
2789
عنوان

داییم به زن داییم خیانت می‌کنه

368 بازدید | 18 پست

یه دختره هست ۳۵_۴۰سالش میشه خیلی پولداره مهندسه خودش بعد انگاری باشگاه اینا می‌ره به خودش میرسه 

بعد داییم دوتا بچه داره:) یه دختر یه پسر پسرش با اینکه مثلا ۹_۱۰سالشه ولی خیلییییییییییی پسر افتضاحیه عذر میخوام مست اینا می‌کنه و با بزرگترا میگرده مدرسه هم نمیره 

دخترش ۲_۳سالشه 

بعد الان اون زنه داییمو خر کرده یا این اونو خر کرده اون زنه داره برا پایین خرج می‌کنه و داییم عملا و آشکار داره خیانت می‌کنه هیچ با افتخار هم میگه:))) 

خالم و اون یکی داییم چون پسر کوچیک دارن برا اینکه پسرشون با اون پسر داییم نکرده قطع ارتباط کردن بعد دیگه ما هم سر این :) خدایی خیلی بده دلم برا زن داییم خیلی میسوزه خیلی زن خوبیه درسته یکم حرف در میاره اینا ولی زن داییه خب بیخیال اون روز سر این با داداشم دعواش شده بود داداشم گفته بود نکن و دعواشون شده بود خیلی ناراحتم سرش خیلی 

بعد افتخار. هم می‌کنه هااا مثلا دیدین آدم یکیو دوست داره و هر چی میشه از اون مثال میزنه؟ اونجوری. می‌کنه 

الان به مامانم میگم کاش یکی به اون خانمممم مهندسه بگه این زن و بچه داره مامانم میگه اون خودش میدونه هیچ بعد برا اینا هم خرید می‌کنه هیچ بعد نمیگه زنت حیفه میگه بچه هات حیفن 

یه زن چقدر می‌تونه حرومزاده باشه که دنبال شوهر یکی دیگه باشه 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

وای چقدر وحشتناک 

هم داییت هم این زن چیزی به اسم وجدان ندارن اصلا

فقط پسر کوچیکه 😐

خدا این خانواده رو نجات بده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بريد ابروي دختره رو تو خانوادش ببريد

اخع کی بره بگه 

من الان به مامانم گفتم گفت با داییت حرف میزنم فقط 

اون دختره رو ما هیچکدوممون نمیشناسیم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

من فقط هنوز اون قسمت خرفت گیر کردم بچه ده ساله چجوری مست میکنه مدزسه نمیره اون و ولش کن اینو بگو مگه میشه آخههه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای چقدر وحشتناک هم داییت هم این زن چیزی به اسم وجدان ندارن اصلافقط پسر کوچیکه 😐خدا این خانواده رو ...

پسرسون دیگه هیچ کار خود داییمه همش افتخار هم می‌کنه هااا که پسرش اینجوریه 

بعد می‌دونی چی جالبه داییم باعث شده با زنداییم خانواده هم قطع رابطه کنه فک کنم سراین نمیتونه هم کاری کنه 

معلومه قشنگ زن داییم رفته رفته داره افسردگی میگیره

من فقط هنوز اون قسمت خرفت گیر کردم بچه ده ساله چجوری مست میکنه مدزسه نمیره اون و ولش کن اینو بگو مگه ...

ببین سه سالش بود من رفته بودم خونشون شراب رو آورده بود بعد حرف هم نمیتونست بزنه هاااا ولی داییم هر هر می‌خندید می‌گفت میگه به سلامتی تو دارم میخورم 

کار خویش مست کردنه بقیشو خجالت میکشم بگم 

پسرسون دیگه هیچ کار خود داییمه همش افتخار هم می‌کنه هااا که پسرش اینجوریه بعد می‌دونی چی جالبه داییم ...

وضعیت زندگیش واقعا داغونه

ولی واقعا دلم برا این بچه سوخت

از الان تا کی؟

ایجور بچه ها فقط یه قدم با اعتیاد، ت×جاوز، زندان رفتن و..فاصله دارن

واقعا خدا کمکشون کنه

همونطور اون بچه معصوم ۳ ساله

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

حاااالم بهم خورد زنیکەی عوضی مادرج...

اره منم یجوری شدم اصلا وقتی فک‌میکنم بیشتر حالم از ژنه بهم میخوره 

چ زجر آوره اون زندگی ک نه به شوهرت امیدی داشته باشی نه بچه هایی ک زحمتشونو کشیدیخدا آخر وعاقبت شون ر ...

زن داییم خیلییییییییییی زحمت کشه اینجوریه خودش فرش میبافت بعد از اون پول هم خودش خرج میکرد هم به شوهرش میداد 

خانواده خودش عین چی پولدارن اینکه از تایم مجردیش کلی طلا داشت اونارو فروخت برا خودشون خونه اینا خرید 

بعد الان دیگه یواش یواش فرش اینا نمیبافه میگی هم چرا میگه حوصلم نمی‌کشه ریدم تو فرش و کار و... معلومه قشنگ داره دلسرد میشه از اون زندگی:)