یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 عنوان یعنی این وسواس منه واسه نماز 124 بازدید | 20 پست همش حس میکنم بعد دسشویی ادرارم میریزه رو لباسم وقتی پا شدمبعد به خاطر همین پد هم میذارم چیکار کنم خسته شدم دیروز | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 یعنی انگار پا شدم یه قطره میریزهولی شاید اصلا اینجوری نیستمن از بس خودمو میشورم مثانم درد میگیره وسواس شدم
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 وسواس ک بله وسواسهاحیانن عفونت ادرار ندارین؟چون عفونت باعث سوزش محل خروج ادرار میشه شاید شما فک میکنین ک بیرون میریزه نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 وا برا چی بریزه نمیدونممثانم عصبی و دردناک شده
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 یعنی انگار پا شدم یه قطره میریزهولی شاید اصلا اینجوری نیستمن از بس خودمو میشورم مثانم درد میگیره وسو ... راهش اینه محل ندی اصلنچن بار ک همچین حسی کردی محل ندی از سرت میفتهولی اگ پروبال بدی بدترمیشیا خخ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 وسواس ک بله وسواسهاحیانن عفونت ادرار ندارین؟چون عفونت باعث سوزش محل خروج ادرار میشه شاید شما فک میکن ... آزمایش دادم ندارمولی مثانم عصبی و دردناک شده تحریک پذیر شده حتی یه ذره ادرار دارم اذیت میشمنمیدونم چرا
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4207 نمیدونممثانم عصبی و دردناک شده از بس خودتو میشوری عزیزم وسواس گرفتی اگه مطمئن نیستی که لباست نجس نشده بهش توجه نکن گناه داره اون همه آبو اسراف میکنی
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 از بس خودتو میشوری عزیزم وسواس گرفتی اگه مطمئن نیستی که لباست نجس نشده بهش توجه نکن گناه داره اون هم ... آره من تو دسشویی خیییلی طولانی میمونم و اب اسراف میکنمیا وضو گرفتنم یه عالمه طول میکشه واقعا نمیدونم چمه۱۵ سالمه
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 آزمایش دادم ندارمولی مثانم عصبی و دردناک شده تحریک پذیر شده حتی یه ذره ادرار دارم اذیت میشمنمیدونم چ ... اگ رابطه جنسی خشن ندارینپس ازمایش ادرار رو مجدد تکرارکنین ادرار اول صبح باشه بهترهنهایتن اگ بازهم گفتن عفونت ادرار نیس باید یه بررسی کلی بشین پیش یه دکتر اورولوژی نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 آره من تو دسشویی خیییلی طولانی میمونم و اب اسراف میکنمیا وضو گرفتنم یه عالمه طول میکشه واقعا نمیدونم ... وسواس عزیزم وسواااس🤦♀️🤦♀️ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 اگ رابطه جنسی خشن ندارینپس ازمایش ادرار رو مجدد تکرارکنین ادرار اول صبح باشه بهترهنهایتن اگ بازهم گف ... معاینه شدم سونو دادمگفتن فقط مثانم عصبی شده همین
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 چون تخلیه نمیشه منم همینه ،موقع بلند شدن انگاره یکم میریزهمتاسفانه زود بوی ادرار میگیره هر. روزباید ... چراتخلیه نشه؟؟ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
یاسی7نازی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1218 وسواس عزیزم وسواااس🤦♀️🤦♀️ ببخشید شما الان شغلتون چیه چیکار میکنیدآخه نوشتید دیپلم انسانی منم انسانیم
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1890 معاینه شدم سونو دادمگفتن فقط مثانم عصبی شده همین خب خداروشکر پس مشکلی نیساینقد اون بدبختونشور بدترمیشه سوزشش خخولی واقعن تنهاراه درمان وسواس محل ندادنه نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)