2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت بود؟ چند گرفتی؟

یادم نیست نمره م ولی عربی نهایی خیلی سخت بود ترجمه ها ترکیبی بود فوق العاده سخت من به هوای همون ۸ نمره ترجمه رفتم ولی فقط دوتا از جمله ها عین کتاب بود اونم ایه قران بود 

قواعد رو من ترم اول رفتم کلاس و یادم بود کار کردم یکم 

اگر نیاز به کلاس داری و رشته ات ریاضی، تجربی هست چند جلسه کلاس خصوصی بگیر  انلاین طولانیه و وقت گیر 

یادم نیست نمره م ولی عربی نهایی خیلی سخت بود ترجمه ها ترکیبی بود فوق العاده سخت من به هوای همون ۸ نم ...

منم متن کتاب رو فول بودم که تغییر دادن بزور پاس شدم😁

واقعا باید ببینم که کلیپ پیدا کردم قواعد پایه حدودا ۱۱ ساعت به نظرم مفیده باید ببینم

واقعا سخت و ریز بود من همیشه عربی 20 بودم حتی نهایی یازدهم ام 20 دوازدهم 18 شدم

فعل ها رو که حتما تغییر میدن صیغه ها رو باید بلد باشی روی قواعد کلمات و خلاصه کلمه به کلمه کتاب کار کن و حفظ باش ما معلممون خیلی عالی بود جزوه اش رو که میخوندم کافی بود ولی فلاح ماز هم خوبه به نظرم ترجمه سخت تر از قواعد هست ترجمه رو خوب خوب بلد باش

سر امتحان هم مهمه من اگه بی دقتی نمیکردم 19.5 بودم سر امتحان هم خوب باید دقت کنی 

سوالات فرمول بیست خیلی به درد نمیخوره ازمون شنریحی ماز و خیلی سبز خوب بودن 

منم متن کتاب رو فول بودم که تغییر دادن بزور پاس شدم😁واقعا باید ببینم که کلیپ پیدا کردم قواعد پایه ح ...

استاد های خوب و معروف ببینید من چون وقت گیر بود رفتم کلاس فقط هم گفتم قواعد بگه از هفتم تا دوازدهم هر چی نیاز بود برای امتحان توضیح داد  اگر شرایطش رو دارید برید کلاس بگید تو ۴/۵ جلسه جمع کنه یاهم یه فیلم جامع ببینید