2777
2789

مادر من از بدو تولد پدر منو در اورده بلایی نبوده سر من نیاورده باشه حوصله گفتن ندارم شما یدترین چیزارو تصور کنید بعد من الان خونه زندگی خودمو دارم حتی بچه سومم باردارم سه ماه پیش مادرم باز زد به بی ابرویی دیگه اینبار گفتم کامل قیدشو میزنم بخدا منم اعصابو روان برام نمونده از کاراش امروز شوهرم اومده خونه میگه گناه داره بذار بچه هارو ببرم ببینه امروز زنگ زده میگه چرا نمیاریشون 

من بهش گفته بودم تا اخر عمر اسم این مادرو نمیخام بشنوم خودش شاهده چیکارا باهام کرده الان همه سرد شدن یادشون رفته بزور میخوان اشتی بدن ولی من تمام کاراش جلو چشممه به شوهرم گفتم چرا فکر میکنید من هیچیم نیست من الان تنها ترین ادم رو زمینم اونیکه گناه داره منم نه اون حالا چون اشک تمساح نمیریزم یا دعوا راه نمیندازم مث اون اون گناه داره؟اخرشم دیدم من دارم تو چشم بچه هام بده میشم گفتم اگه میخواید برید که رفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بلایی? چی کار کردن؟ مثال بزن خب همینجوری ک‌نمیشه نظر داد

مادره دیگه 

کینه شتری نگیر

پدر مادر من و‌خیلی های دیگه ظلم‌های بسیاری کردن 

ولی از رو‌ عدم‌آگاهی و‌تربیت بوده 

خودشون هم قربانی نسل‌های گذشته‌ان

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

مادرت دقیقا الان چیکارت داره وقتی حامله هم هستی؟ مادرت پیره؟

من نمیدونم بخدا تا اینا منو سینه قبرستون نخوابونن دست از سرم برنمیدارن همین الانشم قرص اعصاب میخورم از بس تتو سرم زد مغزم مشکل پیدا کرده کندی عصبی گرفتم

چه بلایی? چی کار کردن؟ مثال بزن خب همینجوری ک‌نمیشه نظر دادمادره دیگه کینه شتری نگیرپدر مادر من و‌خی ...

من الان شرمم میاد بگم چه کارایی و یاداوریشون برا منی که باردارم هستم خیلی زجر اوره گفتم که شما هر بلایی فکر کنم سرم اورده