هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1986 عنوان ادنایی که کنکور قبول شدن تبریک میگم میشه راهنماییمون کنید 27 بازدید | 3 پست چجوری خوندین از کی شروع کردین رتبتون چند بودخودتون انتخا رشته کردین؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ دیروز | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4206 خودم انتخاب رشته کردم از عید شروع کردم ولی اگه برگردم عقب زودتر شروع میکنم و مستمر میخونم
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 1986 خودم انتخاب رشته کردم از عید شروع کردم ولی اگه برگردم عقب زودتر شروع میکنم و مستمر میخونم از عید واقعا ارادتون قویه همین که عید شروع کردین با هزار حس نرس خودش خیلیهچند ساعت درروز میخوندینچی قبول شدین؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
parise عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 4206 از عید واقعا ارادتون قویه همین که عید شروع کردین با هزار حس نرس خودش خیلیهچند ساعت درروز میخوندینچی ... تقریبا روزی ۸ . ۹ ساعت الان رشتم روانشناسیه