2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 26 پست

اپلیکشن پاپیون رو نصب کن

انواع غذا داره

حتا غذای دانشجویی ک سریع آماده میشه همراه دستور پخت

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تنهایی میتونی ناگت و همبر و کباب لقمه و سیب زمینی آماده بگیری فریز کنی موقع نیاز فقط چند دقیقه ...

میشه بهم بگی کله جوش چیه لطفا چطوری درس میکنن

چ دردی بالا تر ای که دیه منه نداری  

چیارو فریز کنم

مثلا فرض کن یه روز وقت خالی داری، مواد ماکارونی آماده کن بذار فریزر، تا یک هفته ده روز، میتونی باهاش ماکارونی، لازانیا، اسنک، پیراشکی گوشت درست کنی یا حتی خالی با نون بخوری

بادمجون سرخ شده توی داشته باشی، میتونی کشک بادمجون کنی، گوجه بادمجون بذاری 

میتونی بری مرغ فروشی بگی یه دونه مرغ برات چرخ کنه اگه قبول کرد فلفل دلمه و پیازم بده همراهش چرخ کنه،بعد اوردی نمک فلفل ادویه بزن، توی پلاستیک فریزر مرتب کن بذار فریزر

هر موقع خواستی از فریزر در میاری فقط سرخ میکنی

اها مرسی عزیزم پس اینارو باید از قبل درست کنم چون من دستم کنده تا مثلا ی لوبیا پلو درست کنم و دم بکش ...

بابا یک نفری مگه چقدر لوبیا یا هویج یا سیب زمینی میخواد خرد کنی 

خیلی کم هست برای شما 

بابا یک نفری مگه چقدر لوبیا یا هویج یا سیب زمینی میخواد خرد کنی خیلی کم هست برای شما

من تا شش عصر سر کلاسم و هیچ کاری نمیتونم تا اون موقع بکنم 

کلی کار دارم همراه اون غذام باید درست کنم 

یک روز میشه دووم اورد دو رو میشه سه رو میشه

ولی یجایی دیگه نمیشه چون به هیچ چیز دیگه ای نمیشه رسید

میشه بهم بگی کله جوش چیه لطفا چطوری درس میکنن

برای من یه غذای فوریه

برای همین سریع  یه کم پیاز  رو یه تفت کوچولو میدم بعدم زرد چوبه و نعنا خشک یه تفت ریز بعد کشک رقیق شده رو میریزم یه قل بجوشه حله 

کلا ۵ دقیقه شاید بشه 

کشک خوشمزه باشه هم خوشمزه س هم مقوی 

من تا شش عصر سر کلاسم و هیچ کاری نمیتونم تا اون موقع بکنم کلی کار دارم همراه اون غذام باید درست کنم ...

حق داری منم گذروندم از دانشگاه برمی گشتم جنازه بودم 

اما سعی کن اخر هفته ها یا روزهایی که کممتر کلاس داری مقدمات بعضی غذاها رو آماده کنی که تا می‌رسی برای پختن وقتی بگیره

حق داری منم گذروندم از دانشگاه برمی گشتم جنازه بودم اما سعی کن اخر هفته ها یا روزهایی که کممتر کلاس ...

من نامزد هم دارم اونم گاهی اشپزی میکنه ولی هم رشته ایم اونم در حد من شلوغه سرش 

اره همینکارو اخر این هفته ایشالا میکنم

غذای اسونتر از اینا سراغ نداری؟

حق داری منم گذروندم از دانشگاه برمی گشتم جنازه بودم اما سعی کن اخر هفته ها یا روزهایی که کممتر کلاس ...

والا روزی نیس ک کم کلاس داشته باشم ب جز اخر هفته ک تعطیلیم