2777
2789
عنوان

به جاریم چه واکنشی نشون بدم

146 بازدید | 10 پست

منو جاریم با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم

جفتمون یه بچه داریم که همسن هستن و تقریبا یک سال شونه

من با دختر جاریم مهربونم.دست رو سرش میکشم باهاش بازی میکنم دنبالم میوفته حواسم بهش هس در کل.

به پسر خودم غذا میدم اون بچه هم بیاد به اونم میدم

ولی جاریم کلا بی تفاوته با پسرم.پسرم میره سمتش دامنشو میگیره این دامنو از دستش میکشه بی تفاوت راه شو میره.

پسرم براش بای بای میکنه بهش لبخند میزنه جاریم کلا نادیده میگیرتش.وقتی به دخترش غذا میده پسرم میره پیش اونا جاریم کلا پشت شو میکنه بهش.اگه پسرم زبون میفهمید حتما قانعش میکردم که سمتش نره ولی خیلی کوچیکه بی محبتی رو نمیفهمه

صد بار به خودم قول دادم منم با دختر جاریم همین رفتارو بکنم ولی همین که با لبخند میاد پیشم دلم نمیاد بی محل باشم

یه بار بی محلش کردم فقط عذاب وجدان گرفتم که بچه چه گناهی کرده مامانش اونطوریه ولی وقتی بی محلیه جاریم رو میبینم احساس حماقت میکنم که تلافی نکردم

نظر شما چیه چیکار کنم؟

بنظرم به ابنکه بچه شما پسره حسودی میکنه.شما راه خودتو برو بچه ها چه گناهی دارن.فقط پسرتو تا میتونی ازش دور نگه دار

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیزیو از دست نمی دی. از شما بعیده تلافی روی بچش؟

جاریت محبت به غیر بلد نیست یا دلش بزرگ و رئوف نیست. چرا باید همچین کسی الگوی شما باشه و ازش تقلید و تلافی کنید؟

بهتر نیس وقتی بچت میره سمتش و نادیده می گیره، بگی وای زن عمو بچمو دریاب. اومده پیشت دوسِت داره..

بچه‌ت که رفت سمتش بغلش کن و با خنده بگو پسرم همه که مثل مامانی با محبت نیستن  و در قدم اول تحت هیچ شرایطی اجازه نده بره پیشش همین که دیدی داره میاد بچه‌تو بغل کن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.