2777
2789

ی دفعه دوستم طلسم گرفته بود ی چیزی بهش داده بودن ک بذاره داخل اب اونوقت ابشو بده طرف بخوره مثلا اب رو قاطی چای کنه قاطیه غذا کنه یا هرچی

اینطور طلسما بدن؟ 

چکار کنم میخوام بابام راضی شه

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار روال خدا واگذار کن بهتر می‌دونه

خسته شدم خستهههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خسته شدم خستهههههه

سوره یاسین یک روش داره صبح ها بعد نماز میتونی روش بخون یک مدت ببین چی میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سوره یاسین یک روش داره صبح ها بعد نماز میتونی روش بخون یک مدت ببین چی میشه

بتعث میشه ب خواستم برسم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بتعث میشه ب خواستم برسم؟

بله اگه صلاح خدا باشه صددرصد ببین سوره یاسین هفت تا مبین داره خو شش تا اول هروقت بهشون رسیدی چشمانم می‌بندی تو دلت هرچی از خدا میخوای بگو دعا کن به هفتمی می‌رسی مبین ال داره خو اون بخون تا آخر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله اگه صلاح خدا باشه صددرصد ببین سوره یاسین هفت تا مبین داره خو شش تا اول هروقت بهشون رسیدی چشمانم ...

مرسیییییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40