2777
2789

اتو، سشوار، شارژر، ناخن گیر، برس، قابلمه، ظرف شخصی، قاشق چنگال، مواد غذایی، حوله، لوازم ارایشی و ضدافتاب، لباس خونگی و لباس زیر، شوینده و شامپو، دستگیره، آشپال، لیف، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه کانال کپی کردم

دوباره میفرستم  خیلی میپرسید 

وسایل بهداشتی و شخصی مورد نیاز خوابگاه   : مسواک . خمیردندون . شونه . شامپو . نرم‌کننده . شوینده صورت ( و کلا هر محصولی که برا حموم و پوستتون استفاده می‌کنین خودتون ) . صابون . جاصابونی . لیف . حوله‌ی حموم و حوله دستی ‌. ژیلت . دمپایی برای حموم . دمپایی برای خوابگاه . پتو . بالش . ملافه . روبالشی . بعضی خوابگاه‌ها تشک ندارن قبلش بپرسین اگه نداشتن خودتون باید ببرین . جارو دستی ( نپتون ) . روفرشی . بقچه یا کیسه‌ی مخصوص لباس و لباس زیر . قیچی . ناخن‌گیر . شونه . لگن پلاستیکی که لباساتو بشوری . اگه خوابگاه اتو نداشت از خونه باید ببری . اگه مهمه برات که موهاتو بعد حموم خشک کنی سشوار ببر . آویز لباس . دستمال کاغذی . نخ و سوزن . پودر یا مایع لباسشویی . مایع ظرفشویی . گیره‌ی لباس ‌. بند رخت .قفل درد

آشپزخونه : قابلمه یکی بزرگ یکی کوچیکتر از اون . تابه . آبکش برا برنج . بشقاب قاشق چنگال کارد هم برا آشپزی هم برا میوه خوردن . پیاله و کاسه . کفگیر و ملاقه و قاشق آشپزی . قاشق چوبی اگه خواستی . لیوان . کتری و قوری . سینی . رنده . صافی ِ چای . اسکاچ و سیم ظرفشویی . دستکش ظرفشویی . دستگیره‌ی پارچه‌ای . دم کنی . کیسه فریزر . سفره .

خورد و خوراک : برنج . ماکارونی . رب . آبلیمو . روغن . قند . چای کیسه‌ای بگیر بیشتر به درد می‌خوره . پیاز سرخ‌کرده‌ی آماده ببر بذار توو فریزر خیلی به دردت می‌خوره . نمک و ادویه . نعناخشک و شوید خشک . هویج خردشده و نیم‌پز شده فریز کن به دردت می‌خوره . نخود و لوبیا . عدس بیشتر لازم میشه . برا وقتایی که خسته‌ای و از دانشگاه اومدی غذا نداری ناگتی همبرگری تنی چیزی داشته باشی توو یخچالت راحتی .

مدارک شناسایی : شناسنامه . کارت ملی . دفترچه درمانی .

╭━━━━❀.•💗•.❀━━━━╮

╰━━━━❀.•💗•.❀━━━━╯