2777
2789

عزیزم من چون روی بچم ب شدت وسواس هستم تمام طب سنتی رو شخم زدم چندییین روان پزشک بردم

نتیجه ی کلی رو بهت میگم امیدوارم ب دردت بخوره

بیش فعالی از سردی مغز میاد بایدمغزشوگرم کنی حالاچطور؟

میری عطاری خوب روغن بنفشه برپایه کنجدمیگیری. شبی یک قطره توهر سوراخ بینیش میریزی

به علاوه کندر میگیری روزی یکبار دودمیکنی توخونه(رو زغال دود کن ب تدریج بسوزه) دودی ک از کندر خارج میشه بزار استشمام کنه حرررف نداره

این کارهر روز خودمنه

و یک توصیه اینکه اگر دکتر صدمدل قرص هم تجویز کرد ب بچه بده و نگو عوارض داره وفلان...

اگر الان ندی سال بعد مشکلات دوبرابر میشه

پسر من فقط بیش فعالی داشت الان تیک عصبی شدید گرفته و دلم خون میشه هروقت میبینم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ دارویی بدون عوارض جانبی نیست. خیلیا یجا رو خوب میکنن دوتا جای دیگرو خراب. خیلی وقتا پزشک فقط برا ...

مشکلات اعصاب و روان شوخی بردارنیس اگر درمان نشه به جسم هم اسیب میزنه

بله اسم دیگش وازونیدینمن پسرم شبی نصف میخوره و واقعن خوبهاگر از الان درمان نکنین بعد ها پشیمون میشین ...

این واقعا در همه صدق نمیکنه که بچه های بیش فعال در اینده دچار ناهنجاری رفتاری میشن 

من تو خانوادمون پسرخاله هام بیش فعال بودن الان بزرگ شدن عاقل و باهوش با درامد و زندگی عالی

من پسر خودمم بیش فعاله ولی دارو نمیدم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

عزیزم پسر من یه قطره مصرف می‌کنه و فلوکستین ولی پرخاشگری و قشقرق بد اخلاقی خیلی داشت دکتر گفت شبی یک ...

بله به شدت پسرمن رو اروم کرد بچه من پرش خواب هم داشت ینی توخاب میپرید پامیشد وایمستادبعدباز میخابید کلونیدین رو نیم ساعت قبل خاب بهش میدم اروم میخابه تاصبح

صبح زود هم با اخلاق خوش بیدارمیشه

فلوکستین من دومرتبه در روز ب بچه میدم صبح ۱/۵ قاشق چای خوری ظهر هم ۱/۵

و عزیزم اینم بگم پسر من نزدیک پنج ساله فعلا براش ریتالین شروع نکرده بچه شما ریتالین شروع کرده ؟

نه من پسرم ریتالین نمیخوره

داروهاش فلوکستین.. ریسپریدون.. بوسپیرون...کلونیدین

یعنی شما با اینکه مغزش هم گرم کردین نتیجه ندیدین ؟ نمیشد دیگه دارو ندین

من ۱ ماهه این کارهارو انجام میدم عزیزم و بچه ب شدت ارومتر شده

مشکل من الان تیک عصبیش هست ک دکتر بم اطمینان داده حدقل باید ۳ الی ۶ ماه دارومصرف کنه تا نتیجه ببینیم

داروهای روان کمتر از ۳ ماه تاثیر چندانی نداره

لطفن اگر علمش رو ندارین کسی رو به اشتباه راهنمایی نکنینمطمئن باشین اون دکتر متخصص بهتر از من و شمای ...

واقعا اینطور فکر نکن که دکتر بهتر میفهمه الان بعضی  از دکترها سهمیه ای قبول میشن و هیچی حالیشون نیست

من پسرم اضطراب جدایی داشت که خب تو سن خودش طبیعی بود رفتم دکتر بهش شربت فلوکستین داد که واسه افسردگیه 

به بچه 2 سال و نیم من شربت فلوکستین دادم 

پسرم اصلا افسردگی نداشت اینو خورد اصلا یه حال بدی رفتم یه دکتر دیگه گفت این چیه بهت داده 

اضطراب جدایی طبیعیه بین همه بچه ها هست 

خودمم یه ام ار ای دادم یه دکتر گفت ام اس داری سر همین تشخیص اشتباه من چندین ماه دنبال درمان های بیخودی فرستاد 

اخر فهمیدم من اصلا ام اس ندارم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

این واقعا در همه صدق نمیکنه که بچه های بیش فعال در اینده دچار ناهنجاری رفتاری میشن من تو خانوادمون پ ...

انشالا ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم

ولی من اگر دوسال پیش دارو شروع میکردم پسر نازنینم الان تیک های شدید صوتی و حرکتی نداشت

من ۱ ماهه این کارهارو انجام میدم عزیزم و بچه ب شدت ارومتر شدهمشکل من الان تیک عصبیش هست ک دکتر بم اط ...

انشالله با همین روش بهبود پیدا کنه و داروهاشو قطع کنید عزیزم 

اینم که میگم یکی از دکترا به اشنای ما گفته بود که ماساژ با روغن های  گرم رو شروع کنن ،اگه بچه دوس داشته باشه که هیچ نداشته باشه بعد از اینکه خوابش عمیق شد قسمت پیشانی و سر و دستاش و کف پا  رو ماساژ بدین