2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون رژيم عزيزم؛چند دوره آمپول مانجارو زده فقطمنم دوست دارم بزنم ولي خيليييي گرونه

اهااا اره من از ضررش هم میترسم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

من عکس ندیدم ولی گور باباشون اگه بهت گفتن چاق.چاقم باشی خودت میدونی چاقی لاغر مردنیم باشی بازم خودت میدونی لاغری اگه دوس ندارن بدرک گه میخورن زرتی میان خاستگاریت بعدم میگن نع و نوع بدرک بابا ناراحت نکن خودتو

اهااا اره من از ضررش هم میترسم

خودش ميگه هيچ عوارضي نداره و تأييديه امريكا داره

ولي خواهرم اونجا زندگي ميكنه

چيزي كه اونجا هست با چيزي كه اينجا بدست منو شما ميرسه زمين تا اسمون فرق داره متاسفانه

باید قسمتت بشه.سال ۸۵ خواهرم باهاش دوست بود . بعد کات کردن و اخرای سال ۹۶ دوباره بهم برگشتن. سال ۱۴۰ ...

عزیزم..خوشبخت بشن...منم دوست دارم راستش.. این جور‌ مردا خطر ناک نیستن؟یهو‌ بخان ادمو بزنند یا کلا 

عزیزم..خوشبخت بشن...منم دوست دارم راستش.. این جور‌ مردا خطر ناک نیستن؟یهو‌ بخان ادمو بزنند یا کلا

ربطی نداره . انقد دلش گنجشکی هست و مهربونه که نگوو. اونوقت شوهر من مغرور و ازخودراضیییی و خشن😝😝😝😝😝

خودش ميگه هيچ عوارضي نداره و تأييديه امريكا دارهولي خواهرم اونجا زندگي ميكنهچيزي كه اونجا هست با چيز ...

اره صد در صد

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

[QUOTE=398917300]خوبه که  یه عمر راحت هر چی بخوری حلاله منم همینم منتها با وزن ۵۳ اندامم رو فرمه البته من پای ...[/QUO

دیگه از بس میگن لاغری دوس دارم پر شم 

اندامم خوش فرمه یکم پر تر شم عالی میشه 

خواهرم مثل من بود الان پر شده انقد لباسا تو تنش قشنگ میشینن

[QUOTE=398919185]ربطی نداره . انقد دلش گنجشکی هست و مهربونه که نگوو. اونوقت شوهر من مغرور و ازخودراضیییی و خشن😝😝😝...[/QUOTEهیکل شوهر خاهرت میخام اخلاق شوهر تو😂😂😂خدایا در قالب ی آدم بده بهم

اگه تازه زایمان کردی خودش کم میشه ب وزن قبل زایمانت برسی خوبه ۶۸ وزن خیلی خوبیه

استعداد چاقیم رو ۹۰ همیشه 

باید خودم لاغر بشم متاسفانه 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..