2777
2789
عنوان

واقعا دیگه نمیدونم کار درست چیه کسی استخاره ای دعایی چیزی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست
میشه اگه دارینش برام بفرستین؟ واقعا بهش نیاز دارم

_سریع نیت کنید وبخوابید( نیت باید واضح باشه نپرسید من سرکارمیرم حقوقم 10تومن به بالاس همکارام بودن؟؟نپرسید باعشقم عروسی میکنم اخلاقش خوبه سرکارمیره خانوادش دوسم دارن؟سوال واضح یعنی یه سوال.مثلا باعشقم عروسی میکنم؟؟؟سر فلان کارمیرم؟؟خونه میخرم؟؟فلانی دوسم داره؟فلان مشکلم حل میشه؟بیمارم حالش خوب میشه؟)(به نیتتون هم دیگه فکرنکنید حالایه سریا میگن توبه هرچی فکرکنی همونو خواب میبینی بخاطراین میگم.هرچندکه من اینو توهمه مواقع قبول ندارم.گاهی ممکن تاثیربذاره گاهی نه.امادرکل زمانی بخونیدکه خوابتون میاد ووقتی رفتین تورختخواب سریع خواب برید)

8_نتیجه سوالتون توخواب نشون داده میشه...گاهی شب اول گاهی شب هفتم(یعنی اگه شب اول دیدی شب دوم ادامه نده.اگه شب دوم دیدی شب سوم ادامه نده.اگه شب سوم دیدی ادامه نده وهمین وضعیت تاشب هفتم.وتازمانی که ندیدی بایدهرشب بخونی اون مراحلو ازشب اول تاشب هفتم ممکن ببینی.بایدهرشب اجراکنی وبخونی تاببینی.اگه تا 7شب نشون دادن که بهتر.نشون ندادن جاتونو عوض کنیدیابگیدکسی انجام بده براتون

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید متوجه نشدم منظورتونو

میگم بین دو راهی موندی نموندی انجام بدی یا نه؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیلی ممنونم

خواهش میکنم..اینو یکی تو اینجا برام فرستاده

ان شاءالله به چیزی که میخوای برسین❤

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

میگم بین دو راهی موندی نموندی انجام بدی یا نه؟

بله تقریبا

توی یه مسیری هستم که یه مدته به سرم افتاده عوضش کنم

خییییلی تصمیم مهمیه برام

شما میتونید کمکم کنید؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
خواهش میکنم..اینو یکی تو اینجا برام فرستادهان شاءالله به چیزی که میخوای برسین❤

قربون شما مرسی

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟