2777
2789

چهل دقیقه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ساعت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یساعته هم میشه خوند ۳ ساعته هم میشه خوند

اول یدور روزنامه وار بخون در حد ۵ دقیقه بعد فکر کن به اون ۵ دقیقه بعد ۴۵ دقیقه تا یساعت دقیق بخون بعد سوال حل کن که تثبیت بشه ، صبحم مرور کن

یساعته هم میشه خوند ۳ ساعته هم میشه خونداول یدور روزنامه وار بخون در حد ۵ دقیقه بعد فکر کن به اون ۵ ...

منظورت از روزنامه وار اینه که یدور کامل درسو این مدلی بخونم ؟یا مبحث به مبحث ؟

میرم یه جایی که آرامش داشته باشم:)

منظورت از روزنامه وار اینه که یدور کامل درسو این مدلی بخونم ؟یا مبحث به مبحث ؟

کل ۱ درس

تیتر هارو بخون اسم درسو بخون متن زیر تیترهارو سریع بخون

چون تازه کاری نهایت بشه ۱۰ دقیقه

درحدی که بدونی کل درس راجع به چیه

کل ۱ درستیتر هارو بخون اسم درسو بخون متن زیر تیترهارو سریع بخونچون تازه کاری نهایت بشه ۱۰ دقیقهدرحدی ...

مرسی عزیزم 

میرم یه جایی که آرامش داشته باشم:)