2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو بیاین بگم چیشد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 38 پست

احتمالا دختره ولی چرا ناراحتی 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من توتاپیکهام دارم مال تعیین جنسیت یک نفراومد درست بهم گفت که جنسیت بچه ام چیه ودرست بود برو اونجا ازش بخواه سونوتو ببینه وجنسیت رابگهمن الان نوزاددارم خیلی نمی تونم بوزخم تونی نی سایت 

خودت زحمتشوبکش 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

۹ هفتمه

۳تا بچه هام سمت چپ بودن ۲تا دختر ۱دونه پسر. ربطی نداره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۹ هفتمه

با سونو ازمایش خون تعیین جنسیت بده ۲هفته دیگه جوابش میاد ۱۱ هفته مشخص میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

حالتات چی بود رنگ ادرارو اینا

تنها فرقش با دخترام عدد بتام پایین بود بی بی چک دیر پررنگ شدو هاله انداخته بود.

رنگ‌ادرار یادم نیست. حرف v ک تو چشم میگفتن, سر پسرم چشم چپم افتاده بود ک خرافاتی بیش نبود

خودم فرقی نداره مگ میشه یه مادر بچشو نخاد شوهرم دوس داره پسر سر اون میگم

شما مادری، اینکه ناراحت بذاری سر اینکه جنسیت بچه ت شبیه خودت شده خیلی زشته

کل دنیا هم اگه بچه شما رو دوست نداشته باشن شما باید عاشقش باشی نه اینکه ناراحت بشی