2777
2789
عنوان

ارایشگاه خوب برای عروس لطفا میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست
اخه مبارک ایشون باشه پسقسمت خودتون ایشالا به زودی😍

ان شاالله دعا کنین خسته شدم ۳سال شدش ...از اونورم هی خواستگار با بدبختی باید ردشون کنم چون موقعیتاشون خوبه اما من دلم پیش یکی دیگس🥺

مامانمم میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله دعا کنین خسته شدم ۳سال شدش ...از اونورم هی خواستگار با بدبختی باید ردشون کنم چون موقعیتاشو ...

اخی چه قشنگ

ایشالا به زودی بیایید تاپیک عروسی خودتون رو ببینیم❤️❤️از ته قلبم ارزو میکنم به عشق زندگیت برسی

ان شاالله دعا کنین خسته شدم ۳سال شدش ...از اونورم هی خواستگار با بدبختی باید ردشون کنم چون موقعیتاشو ...

الهی بگردم من آخه ایشالا به همین زودی زود بهم برسید خاهر برا منم دعا کن😍🥲♥️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اخی چه قشنگایشالا به زودی بیایید تاپیک عروسی خودتون رو ببینیم❤️❤️از ته قلبم ارزو میکنم به عشق زندگیت ...

خدا از دهنت بشنوه ان شاالله😍 همو میخواییم اما هی عقب افتاده منم کلافم بخدا همین الان استادم برای یکی از اشناهاش رو به سختی پیچوندم بهونه اوردم استخدامی قبول نشدم غیرانتفاییم کلاس نگرفتم بیکارم اعصابم خورده میگه اونا پولدارن واسشون مهم نیس کار کنی میگم نههههه من اعصاب ندارم🥴😂🤦‍♀️ بخدا با سختی رد میکنم از شانسم همشونم موقعیتای خوب چه ایرادی بگیرمممم 🤦‍♀️

هیییی اینم که اینجوری🥺

با دعای شما درست شه منم بیام بهت بگم شدش😍

خدا از دهنت بشنوه ان شاالله😍 همو میخواییم اما هی عقب افتاده منم کلافم بخدا همین الان استادم برای یک ...

عشق اسون نیست این اصلشه

اما نهایتش زیباست

ایشالااا حتمااااا❤️❤️