2777
2789

وای من همیشه هر وقت خرید میکنم میپرسم چنده 

چون یه کارت پس انداز دارم یه کارت خرج روزانه 

بدونم اگه مثلا بیشتر از کارت روزانمه کارت ب کارت کنم ب کارت روزانه م از پس انداز 

بعد امشب رفتم خرید یه چیزی میخواستم بگیرم لوازم پوستی بهداشتیه که همیشه مثلا ۲ و ۱۰۰ اینا بود 

دو تا برداشتم گفتم داشته باشم ،فردا هم دارم میرم سفر گفتم قشنگ پر برم😂 گفتم با قیمت قبله دیگه نهایتا میگه ۴ و ۲۰۰ 

یهو ۷ میلیون و ۶۶۰ هزار کشید حتی ۶۰ هزار تومنشم کشید 😢حالا خوبه مشتری ثابتشم

نگو قیمتا رفته بالا

تا من باشم لارج بازی دربیارم😐😭من پولمو میخوام 😂😂البته فدا سرم خرج دوا دکتر نشه خرج این چیزا شه☹️

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکتون باشه. به شادی استفاده کنید. من هم چندباری قیمت نپرسیدم همین جوری شد. از این به بعد یاد می گیریم اول قیمت را بپرسیم و بر اساس حدس و گمان عمل نکنیم. بازم مبارکتون باشه

پس داری دروغ میگی لوازم پوستی!!!! اسم نداره! اسمش لوازم پوستي هست!

😐🤣دوست عزیز کسی نپرسید چی از چه برندی گرفتی 

چ دلیلی داره دروغ بگم ، خب میتونم بگم چند تیکه لباس گرفتم چ کاریه 

منظورم اینه چیزی ک گرفتم کاربردش لوازم پوستیه وگرنه خودم سالن دارم میدونم چیزی تحت عنوان لوازم پوستی نیست ک بری بگی یدونه لوازم پوستی بده🤣🤣🤣🤣

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند