شتابش خیلی پایینه ولی نسبت به قیمتش عالیه ماشین های چینی هزینه تعمیرات بالایی دارن و نمایندگی و خدما ...
ما ایکس ۳۳ کراس داریم خوبه راضی هستیم خداروشکر
حتی برلیانس مدل ۹۶ هم داشتیم پارسال فروختیم با اینکه کارکرده خریدیم اما اونم عالی بود کلا مخالف این نظریه ام که ماشین چینی کنسله یا دو سال بگذره به خرج میوفته
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره مابراسرمایه گذاری بامقداری طلادادیم ملک اینوبعدش خریدیم
آها پس کار خوبی کردی👌😁
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
ما ایکس ۳۳ کراس داریم خوبه راضی هستیم خداروشکرحتی برلیانس مدل ۹۶ هم داشتیم پارسال فروختیم با اینکه ک ...
ما چند ساله ماشین چینی داریم، خودمم میخام چینی بخرم از ماشین های ایران خودرو و سایپا هم قیمتشون خیلی بهتر هستن ولی باید صفر و با گارانتی خرید هزینه هاش خیلی بالاتره و یهو به خرج می افته
ما چند ساله ماشین چینی داریم، خودمم میخام چینی بخرم از ماشین های ایران خودرو و سایپا هم قیمتشون خیل ...
هزینه کردن براشون ارزش داره به نظر من،ما دناپلاس صفر هم داشتیم اما چینی یه چیز دیگس خخخخ چین ۲۰ سال پیش نیست که حداقل یه سر و گردن از ایرانیا بالاتره سواریش اپشناش طراحیش...پولمونم که به خارجی نمیرسه،خارجی مدل پایینم که اتاقشون قدیمی و بدون آپشنه من خوشم نمیاد