2777
2789
مام ۲۰۶ داریم. اما یه روز بخایم عوض کنیم mvm اینا نمیخریم. پولامونو جمع می‌کنیم فیدیلیتی دیگیلیتی ای ...

ماهم موقت والاسورن پلاس اول واخرنظرمونه ولی پولمون فعلاکن

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتومات عالللیییه من تا وقتی اتومات ننشسته بودم میگفتم تا ابد دنده ای سوار میشم اما اولین بار که اتوم ...

قبلیمون ساندروبوداتومات عالی بودفروختیم پارسال

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خیلی سلیقه ایه اچ سی و دویست‌و هفت در یه سطح اند ولی دویست و‌هفت اسپرت تر و جوون پسند تره ولی اچ سی ...

نه این مال اشنا مطمئن براهمین فقط باهمین ماشین

فقط ۲۰۶ رو میشناسم اونو نمیدونم. ولی اگر قرار بود دوباره ماشین بخرم ۲۰۶ نمیگرفتم. ولی اصلا نمیدونم ...

206خوبه بدک نیس 

بچه ها نظرتون راجع به ام وی ام ایکس 22 چیه

شتابش خیلی پایینه ولی نسبت به قیمتش عالیه 

ماشین های چینی هزینه تعمیرات بالایی دارن و نمایندگی و خدمات پس از فروش خیلی شلوغ هست زیاد وقت نمیزارن 

اگه پولتون میرسه ایکس ۳۳ کراس رو بخرید عالیه

قبلیمون ساندروبوداتومات عالی بودفروختیم پارسال

عه چرا؟ساندرو که قابل مقایسه با ۲۰۶ نیست به نظرم!

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شتابش خیلی پایینه ولی نسبت به قیمتش عالیه ماشین های چینی هزینه تعمیرات بالایی دارن و نمایندگی و خدما ...

ایکس 33کدوماس

عه چرا؟ساندرو که قابل مقایسه با ۲۰۶ نیست به نظرم!

اره مابراسرمایه گذاری بامقداری طلادادیم ملک اینوبعدش خریدیم