2777
2789

سلام دوستان خاستم بگم من آزمایش غربالگریم که بعد سونو ان تی که نرمال بود دادم ریسک یک به هفتاد بود خودمم 37سالمه دوتا هم بچه به سالم دارم دکترم گفت میخوای برو سلفری ولی اصلا نگفت این ریسک بالاست این حرفا منم چون بچه های قبلیم همچین چیزایی ندیدی بودم زیاد نترسیدم دکترم نگفت حتما بیا برو منم به خاطر هزینش گفتم نه همون غربالگری دوم که پانزده هفته بعد میرن گفتم اونو بنویس گفت پس برات ترکیبی غربالگری اول و دوم می‌نویسم که اولی یک میلیون دویست شده بود دومی هم سه میلیون شد منم بدون هیچ استرسی یک هفته بعد رفتم جواب و گرفتم ایندفعه رفتم دکتر زنان دیگه همینکه آزمایش دید گفته ریسک یک به سه هستش می‌دونی یعنی چی یعنی از هر سه نفر که سندرم دان دارن مال تو یکیشه یعنی داشتم ایست قلبی میکردم حالا منم هفده هفتم سقط قانونی هم فقط تا هجده هفته پنج روزه که این دکتر بهم گفت تا اون وقت نمی‌دونستم بهم گفت باید فوری بری پیش دکتر زنان پرخطر که شهرستان ما نبود ویه آزمایش سلفری برام نوشت که دو هفته میکشید جوابش بیاد من اونقدر هل شدم مستقیم رفتم آزمایشگاه نه میلیون ازم گرفتن دیگه فکر نمی‌کردم تادوهفته بتونم تحمل کنم اومدم گوگل یکم که گوگل سرچ کردم یکم امیدوار میشدم بعضی وقتا بعضی تاپینکا بدتر دیوانم میکرد تازه فهمیدم ریسکا بالا رو حتما باید آمنیو سنتز همون که از آب دور جنین می‌گیرم بدی که یکی از جوابش سه روزه میاد وکتبیشم دوهفته بعد و پزشکی قانونی ام فقط آمنیو رو قبول می‌کنه موندم خدایا برم اینم بدم هم تو شهر خودمون نبود هم هزینش نزدیکه پانزده میلیون بود دیگه پولم نداشتم دیگه با خودم کنار اومدم به خدا توکل کردم گفتم ان شالله که جوابش خوب میاد اگه ام یاد دیگه وقت سقط قانونی گذشته دیگه نمی‌دونم چیکار کنم شایدم سقط خونگی قرص قاچاقی بگیرم بخورم چون نمخاستم یه بچه ناسالم بدنیا بیارم که هم اون عذاب بکشه هم من خلاصه بعد ده روز هر روز زنگ میزدم آزمایشگاه اونا گفته بودن هفده روز ولی سیزدهمین روز جواب اومد و نرمال بود خداروصدهزار مرتبه شکر خاستم بگم ریسک من از هر تاپینکی که خونده بودم بالا بود یک به سه دوتا استرس باید می‌کشیدم هم استرس جواب همینکه وقت سقط قانونی رد میشد خودتونو نترسونید 

دقیقا همچین شرایطی برامنم پیش اومد گفتن ریسک سندروم داون متوسطه وکلیه ها ورم دارن باید سلفری بدی

من کلی استرس و زجر کشیدم چون از سقط قانونیم گذشته بود

اما خداروشکر جوابش نرمال اومد

والان یک ماهه زایمان کردم وبچم توبغلم صحیح وسالم داره شیرمیخوره