2777
2789

لوازم آرایشی فاطیما

سه تا محصول بخر فقط دونه‌ای ۱۰۰ تومن 😍

ارسال رایگان + پرداخت درب منزل 💸 برای بیرجند

خودت انتخاب کن چی می‌خوای 💪

هم راحت، هم به‌صرفه، هم جذاب!

ارسال‌ به سراسر کشور با ۵۰ تومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین روزانه دارم حس خوبی میگیرم ازشون

وحتما هم نباید گرون وانچنانی باشه حتی با وسایل دسترس خودت میتونی روتین خونگی بچینی برا خودت

مثلا به عنوان تونر از اب خیار یا از گلاب استفاده کن

به عنوان ماسک های گرون از الوئه ورا یا سفیده تخم مرغ

به عنوان کرم دور چشم روغن جوجوبا،...... 

البته من روتینم شرکتی وهر سری برند ومذلش وعوض میکنم

البته در کنارش مزونیدلینگ هم ماهانه دارم

ژل شستشو نئودرم.مرطوب کننده ژنو.سرم زغالی گارنیر.ماسک وارمی.ماسک گچی لانبنا برای جوشای سرسیاه.تونر ویتالایر.ضدافتابمم سینره س معمولیه .دور چشمم برای پیشگیری فقط میزنم مارک خاص و گرونی نیست

عزیزم اسم ماسکات چیه؟؟؟ پوستت صافه مادرزادی؟

نه پوستم صاف نیست و کلا بهش رسیدگی نمیکنم

اما چون خیلی خشکه هرازگاهی ماسک ورقه ای میذارم فقط از برند بیواکوا

البته ماست و خیار هم برای آبرسانی خوبه 

ی مدت اسکرابر هم می‌کرد بعد حموم خیلی خوب بود اما دیگه اسکرابر ها فیک شد و هربار خواستم اسکرابر کنم پوست بیشتر داغون شد 

روتین روزانه دارم حس خوبی میگیرم ازشونوحتما هم نباید گرون وانچنانی باشه حتی با وسایل دسترس خودت میتو ...

چه عالی عزیزم، الان تو روتینت طبیعیه کلا؟  یا از محصولات هم استفاده میکنی

واااو چه خوب راضی هستی از تاثیرشون عزیزم

اره عزیزم من پوستم چرب و مستعد جوشه اگه روتین نداشته باشم جوش میزنه و کدر میشه .با این روتین پوستم شفاف و صاف میمونه.فقط دم پریود گاهی جوش میزنم اونم با سرم گارنیر سریع خشک میشه و جاشم نمبمونه

نه پوستم صاف نیست و کلا بهش رسیدگی نمیکنماما چون خیلی خشکه هرازگاهی ماسک ورقه ای میذارم فقط از برند ...

شما هرروز مرطوب کننده بزنی به ماسک ورقه ای احتیاج نیست .برای پوستت هم بهتره