2777
2789
عنوان

از کدوم بازیگر بدتون میاد 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 54 پست

انگشت شمار بازیگر ایرانی خوب دیگه پیدا میشه

اما بازی خانوم نازنین بنیادی رو توی سریال ارباب‌ حلقه‌ها به شدت دوس داشتم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نسبت به همه خنثی‌ام واقعاالبته پریناز ایزدیار،ترانه علیدوستی و شهاب حسینی رو دوست دارم

برو درستو بخون😁

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از علی صادقی بدم میاد  و چندشم میشه از بازی های حمید لولایی و مریم امیرجلالی توی خانه بدوش و ترش و شیرین و ...

از ثریا قاسمی هم خوشم نمیاد با لحن چندشی حرف میزنه

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

تایم استراحتمه🤣💖

منممم همینطور😃 ولی دور از جون شما سردرد میگرنی خیلی بدی دارم حالت تهوع بیچارم کرده احساس میکنم چشمام از حدقه میخوان بزنن بیرون

منممم همینطور😃 ولی دور از جون شما سردرد میگرنی خیلی بدی دارم حالت تهوع بیچارم کرده احساس میکنم چشما ...

من وقتایی ک حالم خوب نیست شبا

زود میخوابم در عوض صبح خیلی زودد بیدار میشم ک عذاب وجدانم نداشته باشم

چند وقت پیش معده درد داشتم نتونستم درس بخونم ۱۰ خوابیدم در عوض ۵ بیدار شدم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

من وقتایی ک حالم خوب نیست شبازود میخوابم در عوض صبح خیلی زودد بیدار میشم ک عذاب وجدانم نداشته باشمچن ...

کار خیلی خوبی میکنی

من الان توی اتاق تاریک و سرد میخوام بخوابم

نور گوشی هم برام سمه ولی همچنان دستمه

کار خیلی خوبی میکنیمن الان توی اتاق تاریک و سرد میخوام بخوابمنور گوشی هم برام سمه ولی همچنان دستمه

بگیر بخواببب

صبح۵ بیدار شو 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!