2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر میخواد هرماه پونصد میلیون درآمدش باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت قول میدم حاضرم قسم بخورم هیچ خانوم پولداری مثل من زیبا نیستاکثرا با عمل و ژل و لوازم ارایشیای بر ...

زیبا جان اوکی شما زیبا نچرال

ولی این اصلا برای پسرا اهمیت نداره

به سن امضا نرسیدم

کی گفته ادم به هر رویایی داره قطعا میرسه؟کم سنی؟

نه بابا ولی شاید مخاطبم کم سن باشه حالا من از رویا بیرون بیارمش بزنم تو‌ذوفش ناراحت شه چ فرقی میکنه ان شالله خدا براش جور کنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مردای پولدار زیبایی واسشون ملاکهیکی از اقوام همسایه هامون میگفتدختر یکی از فامیلامون روستای به شدت م ...

فرق اون خانم با اسی این است که تو روستا داشته زندگی اش را می کرده

نه موس موس می کرده برای پول

نه تور پهن کرده بود تا پسری را به دام بندازه

الان که پول نداری خیلی خودتو خوب و کامل میدونی والا پول بیاد دستت نه اخلاق برات مهمه نه هانواده فقط دنبال خواسته ها و عقده هاتی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست