2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر میخواد هرماه پونصد میلیون درآمدش باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 135 پست
نمیخوام گارد بگیرم ولی الان هرکس با هم سطح خودش ازدواج میکنهشما اگه تو یه خانواده با سطح متوسطی نمیت ...

مطرح ترین فوتبالیست های جهان با دخترای معمولی ازدواج کردن طرز فکری که شما بیان کردی متاسفانه ففط تو ایرانه

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا دوست نداره کسی به خاطر توهماتش فرصتاشو بسوزونه!

بیخیال تو ذوقش نزنید 

منطقیش میشه این یا ب ی ادم ک فقط پولدار هس و هیچ چیز دیگه ندازه میرسه یا در نهایت مجبورب ازدواج با ادم متوسط میشه و اونو هم بدبخت میکنه با توقعاتی ک در منزل پدریش فراهم نبوده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم ، خدا حفظت کنه ، انشالله چیزی که میخوای رو پیدا کنی ولی فقط پول و نبین ، چون ممکنه یه ادم پولدار بد به پستت بخوره اما خوبه که باز میدونی نیاز یه ازدواج پول هست ، من بازم میگم امیدوارم بهتر از چیزی ک توی تصورت هست پیدا بشه و بخت بلند نصیبت شه ، اما من یه برادرم طلا فروشه درامدش از چیزی که شما گفتی خیلی بیشتره و اتفاقا همین پنجشنبه که گذشت براش رفتیم خواستگاری اول از همه معیارش اخلاق بود و خانواده بعد اینکه از خانواده ی دارا باشن ، چند برادر دیگه هم دارم که درامدشون ۵۰۰ میلیون نیست این یکیا کمتره ولی حداقل ماهی ۳۰۰ درامد خالصشونه اونا هم دنبال هم سطح میگردن ، نه اینکه بگن پایینتر بده ولی ملاک یه رابطه ی درست توازنه ، شما اگر درامد خودتون از این مقدار خیلی کمتره تو زندگی با چنین ادمی فقط دشت یافتن به رویاها نیست ، اولش ذوقه ولی بعد تفاوتا میاد بالا 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
قبول نکن دختر همه چی پول نیست بدبخت میشی همین یارو پس فردا میزنه تو سرت میگه بابات کارمند من بود هیچ ...

من کلا از ایشون خوشم میاد هم ظاهری هم اخلاقی میپسندمش ولی بخاطر یسری چیزا شاید قبول نکنم

و انقدرم بیشعور نیست بزنه تو سرم

بابای من با شرافت پول درمیاره حتی اگه کارگرم بود باز واسه خودم عار نمیکردم من افتخار میکنم دختر یه مرد زحمتکشم

درسته فقیر بودیم ولی خوشبخت بودیم و همین کافیه که خاطره خوب از بچگیم دارم بخاطر بابام

🩵🦋

عزیزم ، خدا حفظت کنه ، انشالله چیزی که میخوای رو پیدا کنی ولی فقط پول و نبین ، چون ممکنه یه ادم پولد ...

برادراتون دنبال دختر پولدارن؟ خب شاید دختر فقیر خوشگل ندیدن تاحالا فکر میکنن فقط پولدارا خوشگلن

🩵🦋

رونالدو کیو گرفت ؟؟؟؟

رونالدو  نگرفته

سالها دوست  بودن تازه نشون کردن

کدوم دختر ایرانی جرات داره از دوست پسرش حامله بشه؟

اگه عشق زندگی  جورجینا هستید 

باید تن به بارداری از دوست پسر هم بدبد

با ش و ر ت  و سوتین هم در انظار عمومی بچرخید 

زبل کی بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟