2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابشده با توجه به شماره انگش عیارش مشخصه اکثرا عیار ۷۵۰ هس که همون طلای ۱۸ عیاره ابشده راحتتر خرید و ...

خوب اب شده یاهمون شمش دودرصد بالای تابلو هست 

من الان کمتراز یک درصد شایدم نیم درصدپام افتاده

خوب اگه طلا دست دوم میخاستم بخرم حدود۱۱پونصد پام درمیومد

بیشتر میشد، یازده و هفتصدوبیست هزار هر گرم

شصت و هشت گرم بیشتر نمیشد بخری با هشتصد تومن  

الان چهارگرم به نفعت شده نسبت به دست دوم

بعدشم فرض  اگه قیمت تعغیری نکنه کلا شصت میلیون ضررت میشد  ،  طلای شکسته ای که خریدی چهارده میلیون ضرر میشد که الان فعلا با این قبمت طلا ۹ میلیون حاشو پر کرده الان با این قیمت گرمی هفتاد هزار تومن گرونتر بشه یعنی بشه گرمی یازده میلیونو صدو‌پنجاه  برابر پولت میشه همون هشتصد میلیون  یعنی اگه بفروشی ضرر نکردی  ازقبمت یازده میلیونو صدوپنجاه هر چی بیشتر بشه دیگه سود میشد برات  متوجه شدی؟  قیمت تابلو هرچی باشه طلارو گرمی صدوپنجاه هزار تومن کمتر میخرن فرقی هم نمیکنه آبشده باشه شکسته باشه دست دوم باشه ، فقط دست دوم اگه سالم باشه بعضی ها به قبمت تابلو میخرن دیگه اون صد وپنجاه رو کم نمیکنن  چون همون قیمت تابلو رو هفت درصد سود میکشن روش میفروشن به مشتری ، هفت درصد هم با این قیمت طلا  هتصد وهفتاد هزار تومن میشه هر گرم . دیگه کاری به این کارها نداشته باش بزار بمونه  تا بعدا ، راستی یه فاکتور خرید هم ازش بگیر اگه گفت نمیخواد تو ازش بگیر حالا مثلا اگه النگو هست بنویسه النگو اگه سرویس هست بنویسه سرویس ، وزن مهم هست قیمت مهم نیست هرچی نوشت بنویسه فقط وزنشو دقیق بنویسه . 

ببخشید ریپلی زدم🥲 ولی یه سوال پیش اومد واسم، هر دو طلا هستن نباید فرق کنن که. شهر ما بفروشی به خودش ...

چون طلای زینتی رو آب میکنن و بعد آب شدن عیارش از ۷۵۰ میاد پایین تر برای همون کمتر از تابلو برمیدارن

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
ببخشید شما اشتباه محاسبه میکنید ، آبشده باید عیارش مشخص شده باشه، اینکه میگی آبشده به قیمت تابلو برم ...

خب ابشده عیارش مشخصه ممکنه ۹۹۹ باشه ممکنه۷۵۰  یا حتی پایین تر باشه معلومه که یکی نیستن ولی نهایتاً وزنشو بر اساس ۷۵۰محاسبه میکنن و میخرن 

بنکدارش هم ابشده رو با نیم درصد میفروشه تازه من یکی از اشناهام زیاد خرید و فروش داره از طلا فروش ابش ...

عزیزم دروغ ندارم که بگم خیلی هم مطمئن هستن طلای نو رو هم با پنج درصد و هفت درصد میدن اکثراً 

پیجشونم خودتون برید ببینید nastaran_mohammadpur

داداش به نظرت وقت بدی خرید نکردم؟؟؟ ممکنه پایین بیاد طلا

خب مشخصه اگه قبلأ که ارزونتر بود میخریدی بهتر بود دوسه روزپیش ارزونتر بود ، ببین اگه نگاهت به طولانی مدت هست میشه گفت کارخوبی کردی خریدی اما اگه چند روز دیگه یا چند ماه دیگه پولشو لازم داری باید بفروشی ریسک بزرگی کردی ، همین هشتصد میلیون اگه طلای نو میخریدی اجرت و سود و مالیات صدوشصت هفتاد میلیون ضرر میکردی  اگه قیمت طلا تعقیرنمکرد هفتصدو‌پنجاه میلیون بیشتر دستتو نمیگرفت اما چون طلای شکسته یا به قول ما متفرقه و هفتصدوچهل خریدی دیگه اجرت و مالیات و سود نداره که ازش کم بشه  حالا یه مقدار سود گرفته ازت که اونهم سود خرید ازمشتری دیگس که سود کرده   و حقش هست به شما هم از نظر قیمت خوب فروخته بهرحال نزدیک یک میلیارد معامله خریدو فروش هست باید سود کنه دیگه مجانی نمیشه که ، درکل با توجه به اوضاع کشور قیمت طلا رو به بالا نشون میده مقداری هم بیاد پایین دوباره برمیگرده به قیمت قبل  مثل دوروز پیشی که یازده خورده ای بود شد ده وهشتصد اما یه روز هم نتونست دوام بیاره دوباره برگشت به همون قیمت بالا  . 

خب ابشده عیارش مشخصه ممکنه ۹۹۹ باشه ممکنه۷۵۰ یا حتی پایین تر باشه معلومه که یکی نیستن ولی نهایتاً و ...

جسارتی نکردم درمورد نظرت اما اینکه گفتی آبشده کمتر سود میگرن  شکسته بیشتر نه اینطوری نیست ، کلا طلای دست دوم که مشتری میخواد به مغازه دار بفروشه بر مبناهمون  عیار هفتصدوچهل بر میدارن  و اون اختلاف قیمت تابلو تا قیمت خرید مغازه داره همون ده خط هست ۷۵۰ تا ۷۴۰ که اگه پولی حساب کنیم با این قیمت طلا میشه گرمی صدوپنجاه هزار تومن ، اگه هم منظورت از آبشده اون شمش های ۹۹۹ یا همون بیست و جهار عیار مثلا یک گرمی یا ده گرمی هست سود فروشش نسبت به طلای متفرقه بیشتر میگیرن  . 

منم دقیقا همین اشتباهو کردم طلا رو 3400 فروختم برا ماشین ب حساب اینکه سودکنیم با وجودی ک ماشین داشتی ...

من برج دو وارسال طلا فروختم گرمی۳میلیون۴۰۰بخاطرثبت نام ماشین قراربود ماشین برج ۸پارسال تحویلم بدن اما برج۶امسال بهم تحویل دادن کلییییی ضررکردم😭😭😭

اره خیلی خوبه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.