2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نه چون میدونی اکثر خودکشی ها با قرص رو شستشو میدن ولی قرص برنج یه حالتی داره که وقتی اب بهش میخ ...

یه پرونده ای بود ایرانی دو سال پیش 

یه دختره به همکلاسیش تو غذاش قرص برنج ریخته بوده اونم فوت کرد 

مادره دنبال قصاص بود 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
میگن نه چون میدونی اکثر خودکشی ها با قرص رو شستشو میدن ولی قرص برنج یه حالتی داره که وقتی اب بهش میخ ...

حالا اینقد علم پزشکی در حال پیشرفته چرا راهی براش پیدا نمیکنن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
چجوری لحاف تشک؟

لای لحاف تشک میذارن که بید نزنه . مال قدیم بود الان دیگه اونقدر لحاف تشک نداره کسی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

عزیزم من پرستارم

اها تاحالا درمورد بیماری مورفه ا شنیدین من جواب بیوپسی امد مورفه ا دارم خطرناکه؟؟دکترم هیچ توضیح نداد ی نسخه داد ک گف خارجی بگیر‌بردم داروخونه نداشت

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه پرونده ای بود ایرانی دو سال پیش یه دختره به همکلاسیش تو غذاش قرص برنج ریخته بوده اونم فوت کرد ماد ...

از کجا فهمیدن کار همکلاسیش بوده؟

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
ببخشید خارج از تاپیک سوال میپرسممیگم شما راضی از رشتتون؟ من میخوام بیام این رشته

خوبه من راضیم ... ولی تلخی و سختی خودشم داره مثلا من امروز برای این مریض خیلی دویدم و میدونستمم که هیچ فایده ای نداره 

جوجه پرستار

ما اورژانس که بودیم هر روز بیمار خودکشی داشتیم،تقریبا همشون نمیخواستن بمیرن ولی یه مورد بود که اون واقعا میخواسته بمیره،۱۵ سالش بود وقتی آوردنش مرده بود،نامزدش می‌گفت تا صبح حالش بد بوده ولی فکر کرده چون قلیون زیاد کشیده حالش بده،بهشون نگفته بود قرص خورده،دم آخر که می‌خواسته بمیره گفته بود،اون واقعا میخواست بمیره و مرد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤