2777
2789
عنوان

قران حضرت دو جز مانده

74 بازدید | 8 پست

جز ۱۱ 

و ۱۲ 

یک هفته عزیزان وقت داره 

اجرکم عندالله 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخونم

عزیز 

اگه ۱۰ 

۱۱

بخونی 

ممنونت میشم 

اجرت ظهور مولات 

چشم دلت روشن 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
۱۲

خدا خیر فراوان دنیا و اخرت نصیبت کنه

بانو جان جزئ مونده یا تموم شد

عزیز جان ۱۳ 

۱۴ هست 

لبخند رضایت امام زمانت پشت و پناهت 

عزیز جان ۱۳ ۱۴ هست لبخند رضایت امام زمانت پشت و پناهت

جز ۱۴ 

التماس دعا بانو جان 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚