2777
2789

همسرم برای کار گری رفته یه کشور دیگه این شنیده دل تو دلش نیس فکر میکنه چه خبره دنیارو ما خوردیم بردیم این و بچش موند .خوبه می‌دونه برای کارگری رفته نه تجارت و کار خونه داری و....کم مونده سکته کنه. هر روز به مامانم زنگ میزنه کدوم شهر ه کدوم کشور دوستای ما هم رفته بودن شکست خوردن چه برخوردی داشته باشم .؟

میخام صبح زنگ بزنم بگم خاله خاب دیدم خیلی آشفته و پریشونی یکم به ذهنت آرامش بده کم فکر و خیال کن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

معمولا فامیل همینن وقتی از اول جزئیاته زندگی رو توضیح بدی اینجوری میشه کلا توضیح ندین

بخدا داره سکته میکنه من دارم از درد مشکلاتم میسوزم 

درونم خودمو میسوزونه بیرونم دیگرون رو من تا همسرم برگرده مجبورم با ۲ میلیون سر کنم بچه مدرسه ای دارم .

این شنیده خارج فکر میکنه چیه بخدا کارگری ساختمون این حرفارو نداره. قشنگ فضولی و حسادتش رو ،رو میکنه 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.